Найсмачніше барбекю – в чернівецьких студентів

А чи знаєте ви, що готувати на жару тліючого вугілля можна не тільки м’ясні та овочеві страви, а й навіть… десерти?

Барбекю

Скуштувати всю цю смакоту можна було завітавши на Всеукраїнський студентський фестиваль «Барбекю-2013», який проходив у Києві. У кулінарному фесті взяли участь шість команд. Кращою серед них стала команда студентів Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ, бо саме вона здобула першість. Чернівчани Микола Рибчук, Іван Іванчук та Юрій Паруна приготували на грилі м’ясне, овочеве та десертне барбекю й стали володарями золотих медалей. «Бронзу» в номінації «Страва в казані» також отримали буковинці – Андрій Мойсюк та Володимир Мацик.

Вл.інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *