У Чернівецькому ОЦНТТУМ стартував новий навчальний рік: «На крилах технічних мрій стартуємо до відкриттів!»

16 вересня 2024-го у Чернівецькому обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся урочистий захід: відкриття навчального року.

“Сьогодні ми не просто відкриваємо двері нашого центру, ми відчиняємо цілий світ можливостей, де кожен з вас може стати винахідником, конструктором, програмістом, інженером, дизайнером, режисером, оператором, журналістом. Рік обіцяє бути цікавим і наповненим відкриттями”, – до гостей ОЦНТТУМ з привітанням звернулася Ірина Чернега, заступник директора з навчально-виховної роботи Чернівецького ОЦНТТУМ.

 

Чернівецький  ОУНТТУМ – унікальний центрі, де фантазія та інновації зустрічаються, щоб творити майбутнє! Вас чекають нові проєкти! Центр пропонує  безліч можливостей, щоб спробувати себе в різних технічних напрямках.

Організатори запропонували учасникам гурків і гостям, школярам, їх батькам ознайомитись коротенько з усіма гуртками і пройти справжній квест, а тих хто першим справиться з усіма завданнями, чекали подарунки.

Ми бажаємо вам захопливого навчального року, наповненого відкриттями, експериментами і досягненнями. Пам’ятайте – немає нічого неможливого, коли ви йдете до своєї мрії з наполегливістю! Дякуємо ЗСУ за мирне небо над Чернівцями! 💙💛

Більше фото з заходу за посиланням – «На крилах технічних мрій стартуємо до відкриттів» – стартував новий навчальний рік у Чернівецькому ОЦНТТУМ

Вл. інфор.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *