Дієтологи розповіли, що люди, які дотримуються Різдвяного посту, повинні замінювати відсутні в раціоні вітаміни корисними продуктами, які сприяють засвоєнню необхідних речовин, зокрема, чорною смородиною та шипшиною. Особливо важливо стежити за харчуванням тепер, у період поширення COVID-19, попереджають НовостиЮ. Нестача продуктів тваринного походження провокує в організмі людини дефіцит заліза, вітаміну B12 і вітаміну D. Люди під час посту виключають з раціону м’ясо, через це слід подбати про надходження в організм корисних вітамінів, мінералів і мікроелементів. Вітаміну В12 немає в продуктах рослинного походження, при цьому залізо з них не дуже добре засвоюється. Відтак дієтологи рекомендують звернути увагу на джерела аскорбінової кислоти, зокрема, чорну смородину, перець, листову зелень, шипшину. Різдвяний піст почався від 28 листопада і триватиме до 6 січня. Він не такий суворий, як весняний Великий піст. Можна додати в меню гарячу їжу з рослинною олією, а також віддати пе
Вам також може сподобатися
Білосніжні зуби – мрія багатьох. Але, на жаль, не всі можуть похвалитися голлівудською посмішкою. У когось від природи зубна емаль має жовтуватий відтінок, в інших – її час зіпсував.
Данія вирішила не використовувати вакцину Johnson & Johnson – четверту з тих, що отримали допуск регулятора ЄС. Як повідомляє «Європейська правда» з посиланням […]
У серпні 2014 року очікуються лише незначні геомагнітні коливання – 10, 21, 31-го. Кожна людина має різну реакцію організму на магнітні бурі. […]
У рамках робочого візиту Чернівці відвідав директор Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова Василь Лазоришенець: обговорювалося створення на теренах Буковини кардіохірургічного […]