Гороскоп на 4-10 грудня

ОВЕН:  Поганий настрій п’ятниці виправлять надходження суботи. У неділю не довіряйте нікому щось цінне. У понеділок корисним буде перевірити фінансові документи. У вівторок і середу зробіть усе найважливіше, і не піддавайтеся на провокації у четвер.

ТЕЛЕЦЬ:  Потрібна активність і ретельність у справах, принаймні у п’ятницю й понеділок. На вихідних вивчайте психологічні практики або фінансові новації. Не приймайте рішень у вівторок, не користуйтеся технікою в середу й довіряйте собі у четвер.

БЛИЗНЮКИ: Сімейний вечір у п’ятницю – саме те, що нині потрібно. На вихідних дослухайтеся до інтуїції: не всі кажуть правду. Від понеділка чекайте змін: прибуток можливий у вівторок, а поїздку починайте у середу. У четвер не підбивайте підсумків.

РАК: П’ятниця сприятлива для мандрівок. На вихідних не залучайте нікого до вирішення своїх проблем. Не варто домагатися чогось сваркою у понеділок, бо у вівторок розчаруєтеся в цьому. Уважно аналізуйте новини середи й бережіть здоров’я у четвер.

ЛЕВ:  Попри нездужання у п’ятницю, вирушати в дорогу в суботу доцільно. Неділю присвятіть особистому життю. Не поспішайте витрачати отримане в понеділок, не шукайте допомоги у вівторок. У середу бережіть здоров’я, а на четвер не плануйте витрати.

ДIВА:  Родинні радощі чекають на вас у п’ятницю. На вихідних не помиліться з вибором, у кого шукати допомоги. Удачі понеділка домагайтеся самотужки, чекайте новин у вівторок. обмежте спілкування в середу й не приймайте жодних рішень у четвер.

ТЕРЕЗИ:  Вечір п’ятниці присвятіть найдорожчим людям. Не оголошуйте рішень на вихідних: можливі конфлікти. У понеділок не обговорюйте нічого з неприємними людьми. Уважно проаналізуйте події у вівторок-середу і не шукайте допомоги у четвер

СКОРПIОН:  Приймаючи рішення у п’ятницю-суботу, зважайте на фінанси. Надходження можливі лише в неділю. На понеділок плануйте найважливіше. У вівторок звертайтеся по допомогу. В дорогу вирушайте в середу й залишайтеся вдома у четвер.

СТРIЛЕЦЬ:  У п’ятницю відчуєте втому. На вихідних не приймайте рішень і просто відпочивайте. Є сподівання отримати допомогу в понеділок. Не витрачайте грошей у вівторок. Не покладайте великих сподівань на поїздку в середу, бо в четвер розчаруєтеся.

КОЗЕРIГ: Прикрощі п’ятниці проминуть, а в суботу чи в неділю можна розраховувати на допомогу. Нові проєкти розпочинайте від понеділка, у вівторок стережіться застуд. Не занурюйтеся в розчарування в середу й не приймайте рішень у четвер. рішень

ВОДОЛIЙ:  У п’ятницю обережно з фінансами. Тверезо ставтеся до новин на вихідних. Не перекладайте на когось свої справи у понеділок. У вівторок вирішуйте сімейні проблеми. Не приймайте остаточних рішень у середу: обставини четверга все змінять.

РИБИ:  Є шанс отримати надходження у п’ятницю та понеділок. Та не поспішайте все витратити на вихідних. У вівторок потрібна буде допомога, але не фінансова. У середу й четвер обережно поводьтеся з найближчими людьми: можливі конфлікти.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *