Як думаєш – те й маєш

Це улюблений вислів Гавриїла ШУРПІНА, керівника «Витоків» – Чернівецької філії Української академії цілительства. Лікуючи людей, він навчає їх правильно мислити, а точніше – переосмислювати власне життя та вчинки.

Його реклами немає ніде, але щодня до Майстра приходять люди по допомогу – й отримують її. Поголос робить свою справу краще за будь-які білборди.

Луїза Миронюк зі Стирчі Глибоцького району два роки тому, нездогадуючись, що вагітна, пішла на ультразвукове обстеження. Там їй сказали, що в неї дуже погані справи – гній у животі: потрібно не просто лікуватись, а оперуватися. В розпачу прибігла до Гавриїла, адже на руках – немовля: як лягати на операцію?! Біоенерготерапевт її одразу ж заспокоїв:

– Який гній?! – сказав. – У тебе два місяці вагітності, матимеш сина й братика своїй доньці.

Так сталося, що через кілька місяців після народження в Альбертика розпочався страшний дисбактеріоз. Лікарі в стаціонарі вже розводили руками, бо нічого не могли вдіяти.

– А Гавриїл Герасимович за один сеанс зняв у сина дисбактеріоз. І ми про цю хворобу забули, – розповідала 30-літня Луїза Миронюк .– Як тільки щось трапляється, я одразу ж їду до нього, – додала. – А ще він навчив мене вранці та ввечері читати молитви і змінив моє ставляення до дітей. Хоча це дуже важко. Адже легше їм забороняти, ніж спрямовувати їх.

– Але, найперше, щиро любити, – втручається в розмову Гавриїл Герасимович, – адже, як правило, у батьків на дітей ніколи немає часу. На все інше вистачає, а на дітей – аж ніяк! Через це малюки ображаються на найближчих родичів і заробляють таким чином хвороби. А віруси та бактерії тільки довершують справу.

Спостерігаючи за роботою біоенерготерапевта, зрозуміла, що в основі його методу – інеологія, наука про інформаційно-енергетичний обмін між живими об’єктами матеріального і тонкого світів. Її «батьками», як відомо, були радянські академіки Ханцевєров і Казначеєв. Останній – професійний лікар, який нині очолює Інститут експериментальної медицини Росії в Новосибірську.

Так ось, Гавриїл Герасимович відчуває енергетику, а точніше – вібрації, які йдуть від кожного живого єства. І таким чином діагностує, відрізняючи здоров’я від хвороби, духовне від недуховного, досконале від недосконалого. Стосовно лікування каже, що сам він – провідник. А зцілює Бог, якого можна назвати й Абсоютним Розумом чи Всеохоплюючим Енергетичним Полем або Вищою Розумною Енергією Всесвіту.

Гавриїл не тільки бачить події, а й передбачає їх та, головне, – вчить людей… здоров’ю. Як правило, він ніколи нікому не відмовляє, лише потрібно, щоби людина потребувала-таки його допомоги. Скільком сім’ям він повернув щастя, позбавивши батька чи матір згубної пристрасті до алкоголю! Але робить він це тільки за однієї умови – сама людина повина хотіти позбутися своєї вади. Та й працює не тільки з самим пияком, а й з його сім’єю.
Серед тих, хто постійно завдячує Гавриїлу Герасимовичу, доволі багато родин, які мали клеймо безплідних.

– Та одразу ж скажу,– наполягає він, – що це вони самі зцілилися. Я лише спрямував їхні зусилля у правильне русло. Бо тільки працею – над собою і своїм оточенням – можна щось змінити на краще. Щоправда, коли діагностую та лікую, всі недуги пацієнта пропускаю через себе.

– Вибачте, незрозуміла…

– Тобто відчуваю їх на собі. Бо входжу певним чином до енергетичного поля людини. А коли цілитель «бачить» чи «чує», то це від лукавого, тобто від астрального світу.

На жаль, дуже часто люди самі собі чи своїм найближчим і найдорожчим закладають негативну програму, – продовжує цілитель. – Приміром, мати знає, що слабкою ланкою її сина є сила волі, а точніше – її відсутність. Тому, думаючи над колізіями його невдалого життя, постійно зосереджується на цій ваді: ось знову син лежить на дивані та ні за холодну воду! Або ж пішов влаштовуватися на роботу, а мати подумки: куди нашому теляті вовка з’їсти!.. А негативні думки запрограмовують негативні дії.

– Отож, спочатку потрібно навчитися позитивно мислити?

– Безперечно! Бо, за Законами Космосу, ви подумки програмуєте своє майбутнє. Іншими словами, про що думаєте, те і притягуєте.

– А де вчать Законам Космосу?

– Коли людина готова до їхнього сприйняття, знаходиться й Учитель. Зрештою, знати ці Закони варто всім. Тож можу розповісти про них вашим читачам наступним разом. Викладаємо їх також на курсах у нашій філії Української академії цілительства.

– А куди для цього треба звернутися?

– Контактний телефон Чернівецької філії Української академії цілительства. 095 2758680 (Станіслав).

Людмила ЛЕБЕДИНСЬКА, «Версії»

Спецдозвіл Мінздоров’я №1145 від 14.06.06.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *