Лікар, який повертає надію і радість життя

Їй 81 рік, у неї цукровий діабет та поліартрит. Але вона продовжує ходити на дачу та саджати свої улюблені рослини…

Своїми силами та наснагою Надія Юзефович, вчителька біології, завдячує Олександру Мельнику, лікарю з 30-річним стажем.

– Одного разу впала зі сходів, сильно забилася, на нозі з’явилася трофічна виразка. 2 місяці поневірялася різними медичними установами, просила допомоги у лікарів. Та нічого не допомагало, виразка не гоїлася, – розповідає Надія Василівна. – Але, дав Бог, зустріла Олександра Івановича, завдяки його особливим методам, рана на нозі затяглася на очах, вилікувала судини та нігті, позбулася гострого болю від поліартриту. Вже три роки час від часу підліковуюсь у Олександра Івановича, це допомагає підтримувати мій життєвий тонус.

Олександр Мельник – лікар від Бога. Слухаючи його поради, стає легше фізично і душевно. Я сама біолог і трохи розуміюся на ліках і лікарях.

Олександр МЕЛЬНИК: – У Надії Василівни цукровий діабет легкої форми та діабетична ангіопатія, тому від звичайного забою й з’явилася трофічна виразка, яка довго не заживала.

Але в мене власна методика для людей старшого віку, особливо з цукровим діабетом. Я призначаю загальне і місцеве лікування. Місцеве – примочки та мазі. Загальне – ін’єкції, таблетки. Не можна лікувати трофічну виразку, якщо вона не має живлення. Одне місцеве лікування, до якого усі звикли, ефективного результату не дає. Тому і лікують по кілька років, а виразки лише збільшуються…

На жаль, є й такі серед них, які дуже важко піддаються лікуванню. В мене була пацієнтка, яка мала дві величезні циркулярні виразки на обох ногах. Вона пройшла 5 знахарів і понад 2 десятки лікарів. Коли почав з нею працювати, вона майже одразу відчула полегшення. Але лікуватися їй довелося все ж таки 1,5 роки!

Людям із цукровим діабетом постійно треба лікувати судини. Адже підвищення цукру постійно впливає на них, відбувається діабетичне ураження артерій, порушується живлення тканин, яке може призвести до гангрени. Тож час від часу треба підліковуватися.

Поліартрит повинен пройти кілька стадій лікування – протизапальна терапія, знеболювальна та курортне лікування.

Любов ПЛАХІНА, «Версії»

Олександр Мельник приймає від понеділка до п’ятниці, 14.00 – 16.00, за адресою: вул. І. Вільде, 4 , мале колективне підприємство «Ваше здоров’я», каб. №1, тел. 80505075138

Ліц.: Серія АВ № 300141.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *