Ющенка – в міністри культури!

– Заявив під час візиту в Чернівці лідер Європейської партії України Микола КАТЕРИНЧУК

Про вибори пан Катеринчук не розповів нічого нового. «Тимошенко – хороша, Янукович – поганий», – так можна сформулювати його позицію. Та найцікавіше Катеринчук розказав не як лідер партії, що підтримує БЮТ на виборах 2010 року, а як політичний аналітик.

Останній бій

На думку Миколи Катеринчука, Партія Регіонів спробує використати всі можливості для фальсифікацій, адже вони не мають права програти.

– Для Януковича це останній бій, – вважає політик. А органи місцевої влади, на думку Миколи Дмитровича, лише додають масла у вогонь, адже практично всі підтримують регіоналів.

Політик назвав також вельми скромні розцінки на волевиявлення. За його словами свій голос кожен бажаючий міг продати за… 100 гривень!

– Найчастіше схема «купи-продай» працює під час голосування на дому: до людини приходять, дають гроші, а потім за рогом виборчої дільниці ставлять галочку навпроти потрібного імені, – повідав журналістам Катеринчук.

Лідер Європейської партії не оминув увагою і можливість внесення до списків усіх бажаючих безпосередньо у день виборів. За його словами, люди за гроші просто їздили від дільниці до дільниці і голосували по кілька десятків разів.

Щасливе майбутнє: дубль 2

Говорив Катеринчук і про падіння рейтингу діючого президента:

– Незважаючи на дружні стосунки з Віктором Андрійовичем, я дозволяю собі різку критику в його бік. Замість того, щоби оточити себе командою професіоналів, президент заліг у теплу ванну і розставив надто туманні пріоритети розвитку країни. Йому треба дати належне за підняття історичної гідності країни, але з такими досягненнями краще піти в міністри культури і не дратувати народ, – сказав Катеринчук.

– Люди бояться, що Тимошенко створить такий же безлад, що й Ющенко. Але в її інтересах бути хорошим президентом, щоби, втративши довіру людей, не завершити блискучу політичну кар’єру.

Емма АНТОНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *