Врятувала доброта

Шановна редакціє! Звертається до вас зі словами щирої вдячності і подяки вчителька української мови та літератури Гуйванюк Лілія Миколаївна.

Уже минає рік з часу, коли у газеті був надрукований лист учителів Вашківецької гімназії з проханням допомогти їхній хворій колезі, яка потребувала оперативного лікування за кордоном. Подібні листи надійшли до інших редакцій, але саме «Версії» відгукнулися першими. За це я безмежно вдячна, адже нарешті відступив нестерпний біль і в мене з’явилися нові плани, мрії і надії.

Після опублікованого у «Версіях» листа до мене почали телефонувати знайомі, однокурсники, колеги із пропозиціями про допомогу. Та найбільш зворушливо те, що чужі, нібито і незнайомі мені люди, не залишилися байдужими, проявили милість серця і щедрість душі.

Серед перших були вчитель інформатики гімназії №2 – Тетяна Спориніна, яка не тільки особисто допомогла, але й організувала збір коштів серед гімназистів, методист ІППОЧО – Ольга Біляніна, людина щедрої душі – Лідія Ліщук.

Особливі слова вдячності хочу висловити члену чернівецького клубу «Ротарі» Юрію Тарновецькому та його дружині, лікарю Людмилі Тарновецькій за чуйність, сердечність і вміння співчувати. Адже саме завдяки таким людям, а також моїм батькам, родичам, друзям, колегам, односельцям мені вдалося зібрати величезну суму (25 тис. євро), яка необхідна була для операції.

У серпні 2010 року мене прооперували в Мюнхенській клініці: нестерпний біль почав потихеньку відступати, я знову можу вільно рухатися, ходити, радіти кожному дню.

Надзвичайно приємно, що у такий непростий і складний час, коли нівелюються цінності, людяність, добро, милосердя і розуміння все ж таки живуть у людських серцях.

Хочу побажати «Версіям» процвітання, широкого кола дописувачів і читачів. А ще бажаю, щоби незважаючи на всі негаразди, газета залишалася вірною своїм принципам, жила проблемами і сподіваннями читачів, щоб саме на шпальтах вашої газети вони могли отримати відповіді на виклики сьогодення.

Щиро вдячна всьому редакційному коллективу. Нехай Господь благословляє ваші добрі справи, дарує здоров’я і добро, радість і мудрі надбання.

Із вдячністю, Лілія ГУЙВАНЮК

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “Врятувала доброта”