Самосуд в Києві: народні месники розгромили будмайданчик і спалили екскаватор

Кількість протестів проти знищення зелених зон в Києві, схоже, перейшла в якість, – стверджує інтернет-портал Аргумент, виклавши на сайт відео розгрому молодими людьми незаконного будмайданчика.

Несанкціонована вирубка соснового лісу Святошинського лісопарку, що поблизу вулиці Ушакова в столиці, відбувалася, незважаючи на мирні акції місцевих жителів, які протестують проти знищення зеленої зони. 21 березня, о 14.30, близько тридцяти молодих людей, що представилися націоналістами, організованою колоною підійшли до місця проведення будівельних робіт.

У цей час робітники вже почали встановлювати будівельний паркан навколо території майбутнього будівництва, екскаватор вирівнював ґрунт на будівельному майданчику.
Через 10 хвилин після появи народних месників екскаватор вже горів, паркан був повалений, будиночок робітників – розгромлений, будівельний інвентар – знищений. Будівельників не били.

Розтрощивши все, що можна, молоді люди з пов’язками на обличчях і в капюшонах пішли. Через пів години на місці інциденту з’явилася міліція і мирні протестанти з плакатами.

Причиною такої різнопланової активності громадян стала цинічна діяльність забудовників, які 20 березня без будь-яких дозвільних документів вирізали ділянку лісу на місці звичного відпочинку киян.

 

http://argumentua.com/novosti/samosud-v-kieve-narodnye-mstiteli-razgromili-stroiploshchadku-i-sozhgli-ekskavator-video

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Самосуд в Києві: народні месники розгромили будмайданчик і спалили екскаватор”