С.Осачук: «Ми не потребуємо комунікаторів між нами та військовими!» І раптом – дитячі торбинки від Миколая…

Саме так неодноразово заявляв голова Чернівецької ОВА Сергій Осачук та його заступник волонтерці Лесі Хомко: «Ми не потребуємо комунікаторів між нами та військовими!»* Вочевидь, пане голово, ой як потребуєте. Бо інакше не було б цього  скандалу, розголос про який розійшловся вже і поза соціальними мережами. 

Принаймні, про це написали у БукІнфо: 

«Чернівчанин-захисник Вальтер Шеффер обласній владі: «Коли кожна копійка на вагу золота, влаштовувати на передовій «День Миколая» з торбинками, це ку*ва, якесь дно».

Чернівчанин Вальтер Шеффер, який нині боронить на передовій Україну від навали орків, написав на своїй сторінці у Фейсбук пост, де висловив обурення бездарністю обласної влади на Буковині, зокрема безглуздістю влаштованих акцій за ініціативи Чернівецької ОВА.

Пряма мова Вальтера Шеффера:

Бляха, може зі мною щось не так, можливо я чогось не розумію…. Але під час війни так бездарно використовувати кошти і людський ресурс, коли кожна копійка на вагу золота влаштовувати на передовій “День Миколая” з торбинками, це курва якесь дно. Вам, бля, танка мало, якого ви з під Харкова в Чернівці притягнули заради одного красівого фото. Звідки у вас таки безглузді ідеї беруться?

Я вам як військовий кажу, відправте ті продукти хлопцям, вони собі в рюкзак візьмуть саме необхідне. Ті торбинки розпакують і викинуть, тільки деякі залишать, але потім все рівно викинуть, тому що кожен сантиметр рюкзака на вагу золота.

Чернівецька обласна державна адміністрація ви в який реальності живете? – написав чернівчанин з передової.

“Поки одні ризикують життям і здоров’ям, інші думають як краще пропіаритись”, – додав він в одному із коментарів під цим постом.

У коментарях його підтримав земляк Павло Ісаченко, син журналістки Світлани Ісаченко, який теж на передовій захищає Україну:

«Б*ять зробіть краще акцію «тепловізор від Миколая» чи «рації від Миколая», «дрон від Миколая», нахєр ті торбинки на 1,5 кг зі снеками…йо*ані очі, ви там в якій реальності живете?»

Пост воїна викликав гаряче обговорення у коментарях. Практично всі коментатори підтримали Вальтера Шеффера».

 

А працівниця «Версій», яка розбирається у шитві, звернула увагу на самі торбинки,  пошиті з цупкої тканини. На фото вони представлені у двох варіантах: так би мовити, традиційному, як мішечок, що затягується на шворку, і більш сучасному, із застібкою на «блискавку» та вишитих на швейних автоматах за трафаретом-написом. І люди, які мають справу з шитвом, можуть уявити, скільки вартує сама така торбинка. Навіть припускаючи знижку за «гурт» і на «замовника», дешево не вийде… І це за ганчірку, яка піде на сміття, як кажуть обурені вояки.

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *