Новодністровську ГЕС переіменують на Васильковську?

У 1973-ому році для будівельників Дністровського каскаду та їхніх сімей збудоване місто енергетиків – Новодністровськ. А тепер уявіть на мить, що з ним трапиться, якщо Новодністровську ГЕС… перереєструють за іншим населеним пунктом? Скажете, таке неможливе?..

Нема диму без вогню:

«Інформація про те, що Новодністровську ГЕС «пропишуть» у Василькові «просочилася» з оточення нового керівника станції», – розповів у телефонній розмові голова ГО «Майбутнє України» Руслан ПАНЧИШИН.

Я не вважаю за потрібне вправлятися в логіці і якось пов’язувати хвилюючі чутки з приходом нового керівництва. Тим більше, не варто «вголос» розмірковувати кому і навіщо потрібні такі кардинальні зміни. Навколо станції обертаються мільйони гривень, тож подібні маніпуляції, можуть «ущасливити» не одного чиновника. Та облишимо знахабнілих «чинуш». Уявімо собі, що буде із самим Новодністровськом, адже ГЕС забезпечує основні потреби міста. Тобто, якщо її «пропишуть» в іншому місці, бюджет Новодністровська стане просто сміхотворним.

Люди ГЕС не віддадуть?

21-ого квітня новодністровці зібралися на мітинг, а 23-ого відправили звернення до президента і прем’єр-міністра із проханням, аби ті підтвердили або спростували інформацію про те, що їхнє місто втратить промислового гіганта, заради якого його, власне, й збудували.

Кажуть,нема нічого правдивішого, ніж чутки. «Якщо «витік» інформації стосовно перереєстрації Новодністровської ГЕС підтвердиться-таки, ми судитимемося до останнього!», – заявив Панчишин.

Емма АНТОНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Новодністровську ГЕС переіменують на Васильковську?”