Чиновники – патріоти

Словосполучення «чиновник-патріот» не є часто вживаним, стереотипним. Радше – незвичним. Та останнім часом чиновники подивовують народ своїм… державницьким підходом.

Ось і нинішнього тижня буковинські землевпорядники та лісівники продовжили добру справу допомоги Збройним силам України, перерахувавши кошти для військових.

Як повідомив головний спеціаліст взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Володимир ФІНІВ, працівники ГУ і територіальних органів Держземагентства у Чернівецькій області зробили свій внесок у всенародну справу підтримки захисників Вітчизни, перерахувавши одноденний заробіток – 20348 грн. – на вирішення актуальних проблем однієї з військових частин області.

А про те, що лісівники уже перерахували 70 тисяч і планують зібрати ще 100 тисяч гривень для української армії, повідомила Прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства. Зокрема, для забезпечення матеріально-технічної бази Української армії віддали свій одноденний заробіток у розмірі понад 50 тисяч гривень працівники Хотинського та Чернівецького лісгоспів. Сторожинецький лісгосп перерахував на потреби військовослужбовців 10 тис. грн. Працівники Берегометського лісмисливгоспу надали грошову допомогу буковинським солдатам у розмірі 8,5 тисяч гривень і планують передати ще свій одноденний заробіток, а це близько 60 тис. грн на Збройні Сили України.

Лісівники Сокирянщини та Путильщини теж готові надати фінансову підтримку військовим. Розмір їхнього грошового внеску становитиме майже 42 тис. грн. Загалом лісгоспи Чернівецького ОУЛМГ передадуть на забезпечення армії понад 170 тисяч гривень. З цієї суми вже перераховано більше 70-ти, а ще близько 100 тис. грн. надійде на рахунки Міністерства оборони України найближчим часом.

Наталя ГРЕНЬ, студентка ЧНУ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *