Мешканців та гостей міста запрошуюємо на ярмарок «Чернівецька торговиця»

Сезонний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції «Щедрий кошик Чернівців» працюватиме з 18 вересня до 30 листопада у Чернівцях на майданчику комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління», що  на проспекті Незалежності, 129.

До участі у ярмарку запрошені виробники  сільськогосподарської продукції з Чернівецької та інших областей України. Ярмарок  матиме цілодобовий режим роботи. Фермерам, відносно розташування торгових місць звертатись за тел.  050 374 77 75, Василь Ілліч 

Організатором і розпорядником проведення ярмаркових заходів є КП МТК «Калинівський ринок». Розпорядник ярмарку розробить схему розміщення його учасників, облаштує та забезпечить функціонування водопостачання і водовідведення, вбиралень, встановить контейнери для збирання відходів та сміття, місця для миття овочів і фруктів.

Ветеринарно-санітарний контроль під час проведення ярмарку забезпечуватиме Управління Державної ветеринарної медицини в місті Чернівці   і міська Державна лікарня ветеринарної медицини.

Управлінню ДАІ УМВС України в Чернівецькій області     рекомендовано  забезпечити безперешкодний рух, заїзд і виїзд транспорту відвідувачів учасників ярмаркових заходів на прилеглих вулицях.

Справляння одноденного внеску за участь у ярмарку  буде здійснюватися через реєстратори розрахункових операцій. Отримані кошти надходитимуть на рахунок комунального підприємства МТК «Калинівський ринок», яке  щодекадно надаватиме  департаменту економіки міської ради інформацію щодо руху грошових коштів від діяльності ярмарку.

Розмір внесків за участь у сезонному ярмарку становить від 20 до 100 гривень. У перші три дні роботи ярмарку – 18, 19 та 20 вересня –   внески за участь у ярмарку не справлятимуться.

Чернівчан та гостей міста запрошують відвідати  ярмарок «Чернівецька торговиця», де вони матимуть змогу  придбати  сільськогосподарську продукцію за конкурентними  цінами.

Довідково. Розмір внесків за участь  сезонному ярмарку з продажу  сільськогосподарської продукції «Чернівецька торговиця».

Торгівля з столу, стелажа, тощо поза межами автотранспорту до 2 кв.м. 1 доба 20,00
Торгівля з столу, стелажа, тощо поза межами автотранспорту до 5 кв.м. 1 доба 30,00
Торгівля з намету (до 5 кв.м.) 1 доба 30,00
Торгівля з намету (від 5 до 10 кв.м.) 1 доба 40,00
Торгівля з легкового автомобіля (всіх марок) 1 доба 30,00
Торгівля з вантажного автомобіля (всіх марок), автобуса та  мікроавтобуса, причепа вантажопідйомністю до 3,5 т 1 доба 50,00
Торгівля з автопричепу “Скіф” 1 доба 50,00
Торгівля з вантажного автомобіля, мікроавтобуса, причепа, напівпричепа вантажопідйомністю понад 3,5 т 1 доба 100,00

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *