Світ

Люксембург – найбагатший
Найбагатшою країною Євросоюзу за 2007-й визнаний Люксембург. А найбіднішою – Болгарія. У Люксембурзі паритет купівельної спроможності і частки ВВП на душу населення становить 276 пунктів, що утричі перевищує середній показник ЄС.

Папа Римський у Білорусі
Олександр Лукашенко запросив Папу Бенедикта XVI відвідати Білорусь. Заяву про можливий візит Папи зробив держсекретар Ватикану Тарчізіо Бертоне, виступаючи у Мінську після переговорів з керівництвом Білорусі.
Привіт з волі
Ув’язнені бразильської в’язниці «Мартилія» використовували голубину пошту для доставки до камер наркотиків і запчастин до мобілок. Один із в’язнів приручив голубів і влаштував їм гніздо у камері. З одним із відвідувачів птахів переправляли на волю до   спільників. Поверталися вони вже з «корисним вантажем».
Лід на марсі
Космічний аппарат НАСА «Фенікс», виявив доказ присутності на Марсі льоду.
Марсоход прорив у поверхні планети канавку і знайшов у ній частинки якоїсь блискучої речовини. Через чотири марсіанські дні прилади повторили спробу, яка знову підтвердила попередні дослідження.
Ляпас-убивця
У Карелії (Росія) засуджено до умовного позбавлення волі жінку, що ненавмисне вбила свого співмешканця доволі несподіваним та оригінальним способом.
Намагаючись привести до тями п`яного чоловіка, який прийшов додому під ранок, вона дала йому з розмаху два ляпаси. Як прицілювалася розгнівана дружина, невідомо, але наслідки просто вражаючі.Від одержаної закритої травми голови, супроводжуваної внутрішньочерепною гематомою, чоловік, який пив-гуляв, ще й руку прикладав до коханої, помер, – зазначається у повідомленні прокуратури.
За пом`якшувальну обставину суд прийняв аморальну поведінку потерпілого.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *