Літні табори будуть!

Винних знайшли, декого навіть звільнятимуть… за подання недостовірної інформації

На нараді за участю керівників державних структур, причетних до літнього оздоровлення і відпочинку школярів Буковини, Георгій Галиць «дорікнув» за недоліки в організації оздоровчої кампанії управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту, працівники якого не належним чином виконують свої обов’язки.

Зокрема, голові облдержадміністрації рекомендуватиметься звільнити з займаної посади заступника начальника цього управління Олександра Шандро через непрофесійність і надання недостовірної інформації.

– Перед нами стоїть завдання до 1 червня стовідсотково підготувати належним чином всі літні табори для відпочинку і оздоровлення школярів, – підкреслив перший заступник голови облдержадміністрації.

– У кожному відомстві, яке причетне до літнього оздоровлення дітей, має бути визначений працівник, який безпосередньо відповідатиме за цю ділянку роботи. Ми маємо оздоровити цього року не менше буковинських школярів, ніж торік, причому поліпшивши якість відпочинку.

Нагадаємо, 20 травня на засіданні уряду прем’єр-міністр Микола Азаров «відзначив» незадовільну готовність оздоровчих таборів та санаторіїв до періоду оздоровлення дітей у декількох областях України, зокрема, і в Чернівецькій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *