Чернівецький міський центр УМАКО «Сузір’я» про підсумки активностей до відзначення Міжнародного дня польоту людини у космос

12 квітня 2022 року Чернівецький міський центр УМАКО «Сузір’я» підвів підсумки активностей до відзначення Міжнародного дня польоту людини у космос.

Іванна Середенко
Роман Єремія
Анна Горошко

97 найактивніших учасників (учні від 1 до 11 класів) відзначення Міжнародного дня польоту людини у космос із шкіл, ліцеїв, гімназій міста Чернівці, гуртків позашкільних навчальних закладів, обласного ОЦНТТУМ  одержали іменні сертифікати від організаторів –  Чернівецького міського центру УМАКО «Сузір’я».

Арсеній Павлюк

Також оргкомітетом з проведення заходів до Міжнародного дня польоту людини у космос  прийнято рішення про відзначення закладів, учні яких були найактивнішими учасниками, а саме:

Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей;
Чернівецький багатопрофільний ліцей №11 «Престиж»;
Чернівецький ліцей №14!

Учні  підготували тематичні комп’ютерні  малюнки, відео, взяли участь у веб-квесті, тематичних вікторинах та спільних дискусіях « Космічний телескоп Джеймса Вебба. Конструкція телескопа та майбутня наука», «Кольори Всесвіту», «Подорож на край Всесвіту»…

Софія Ліснянська

 

Ірина Хрищук
Олександра Сіманюк

БАЖАЄМО Й НАДАЛІ ДОСЛІДЖУВАТИ НЕОСЯЖНИЙ КОСМІЧНИЙ ПРОСТІР ТА ВИЯВЛЯТИ СВОЮ ТВОРЧІСТЬ І ФАНТАЗІЮ!

Більше робіт учнів з різних  активностей заходу за посиланням – БАЖАЄМО Й НАДАЛІ ДОСЛІДЖУВАТИ НЕОСЯЖНИЙ КОСМІЧНИЙ ПРОСТІР!

©Команда Чернівецького центру УМАКО «Сузір’я»:
Віталій Яценко, Сергій Кізіма, Тетяна Спориніна, Анастасія Костюкова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *