Керівнику Чернівціобленерго оголошено підозру за підвищення ціни на електроенергію для Чернівціводоканалу

Верховний суд підтвердив незаконність підвищення ціни на електроенергію для КП «Чернівціводоканал». Керівнику енергопостачальної компанії оголошено підозру. Про це повідомила Пресслужба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області
Верховний Суд підтвердив незаконність укладання додаткових угод про підвищення ціни на електроенергію, що закуповувалася КП «Чернівціводоканал» для забезпечення водопостачання населення та організацій міста.
Раніше аудитори під час перевірки закупівель на КП «Чернівціводоканал» виявили, що КП «Чернівціводоканал» у 2021 році переплатило близько 9 млн грн у результаті неправомірного підвищення ціни на електроенергію.
За результатами перевірки комунального підприємства Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області, було надано вимоги про усунення виявлених порушень.
Чернівціводоканал пред’явив позов до енергопостачальної організації про визнання недійсними додаткових угод, які саме й передбачали підвищення цін.
За повідомленням Територіального управління Бюро економічної безпеки в Чернівецькій області за допущені порушення керівнику енергопостачальної компанії оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *