Гороскоп на 3-10 квітня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 3-10 квітня

ОВЕН

Скористайтеся сприянням зірок 3-4-го і не розтринькуйте прибутку 5-го. 6-те присвятіть найдорожчим людям, 7-го відпочивайте. 8-го вас можуть ошукати з грішми, 9-10 уникайте неприємностей і випадковостей.

ТЕЛЕЦЬ

Не призначайте важливих справ на 3 та 5-те. Не пропустіть можливостей 6-7-го, розвивайте партнерство, шукайте інвесторів. Поїздка 8-го буде вдалою. 9-го будьте обережні із здоров’ям, 10-го – з фінансовими документами.

БЛИЗНЮКИ

Усе важливе перенесіть з 3 на 4-те, 5-го не довіряйте нікому своїх грошей. 6-7-го вдалий час для розвитку бізнесу, 8-9-го краще побути з сім’єю. Неодруженим 8 або 10-го можна освідчуватися, 9-го вірте лише собі.

РАК

Тиждень несподіванок: 4-го можете отримати спадок або давній борг, 5-го будьте обережні на транспорті, 7-го уникайте начальства і переговорів. Вдалими будуть контакти і знайомства 6-8-го, завершуйте важливі справи 9-10.

ЛЕВ

3-го можете дізнатися про себе багато цікавого. 4-го будьте гранично обережні з технікою та оточенням. Поїздка 5-6-го може бути прибутковою. 7-го бережіть здоров’я. 8-10-го час для важливих кроків у бізнесі.

ДІВА

Прибуток 3-го інвестуйте у справу, скористайтесь сприянням зірок 6-8-го для просування бізнесу або важливих сімейних справ. 9-го не шукайте допомоги, 10-го – велика ймовірність травми або отруєння.

ТЕРЕЗИ

3-4-го не заводьте нових партнерів, вас можуть ошукати з грошима. 5-6-го та 9-го робіть інвестиції, шукайте партнерів та спонсорів. 7-8-го можете розчаруватися в комусь з вашого оточення, 10-го покладайтеся лише на себе.

СКОРПІОН

Успіх 3-4-го – примарний, уже 5-го можете пережити розчарування. 6-го бережіть здоров’я, Надходження 7-8-го одразу не витрачайте. 9-те присвятіть найближчим людям, 10-го доведеться багато спілкуватися у справах.

СТРІЛЕЦЬ

3-5-го робіть важливі сімейні справи або влаштуйте романтичну поїздку. 6-го не прогавте несподіваних можливостей. 7-го не пропускайте оздоровчих процедур, 8-го тримайте гаманець при собі. 9-10-го розвивайте бізнес.

КОЗЕРІГ

3-4-го можливі значні витрати або неприємності з фінансовими документами. 7-го уникайте конфліктів, 8-го – транспорту. Натомість поїздка 9-го може бути вдалою. 10-те проведіть з коханою людиною або з рідними.

ВОДОЛІЙ

Тиждень вимагає активності. 4-го відправляйтесь у поїздку. Не потрапляйте на очі начальству 6-го, 7-9-го шукайте партнерів та інвесторів, готуйте угоди. 10-го можете опинитися в центрі конфлікту.

РИБИ

Коли треба кудись поїхати, зробіть це 4-го. 5-го укладайте угоди або освідчуйтесь. 6-го є ймовірність занедужати, 7-го можете втратити гроші. Якщо уникнете неприємностей 9-го, ваші справи можуть покращитися 8-10-го.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *