Гороскоп на квітень

Фінанси

Певної стабільності досягають фінансові справи Овнів, Близнюків і Риб. На Овнів працюватиме їхній авторитет, Близнюкам не варто робити дорогі покупки. Особливих грошей не очікують Тельці та Леви, проте їм варто привести до ладу грошові документи, аби нічого не втратити. Старі проблеми зможуть вирішити Діви. Вдалий час для отримання кредитів чи спонсорської допомоги у Раків, Козерогів і Риб. Довготривалі плани можуть розробляти Скорпіони та Стрільці. Водолії повинні вкладати у навчання. Особливо обережними рекомендуємо бути Терезам: краще заберіть свої вклади і не давайте у борг. Овнам, Скорпіонам Козерогам та Рибам не можна грати в азартні ігри.

Робота, кар’єра

Овнам та Скорпіонам час рухатися уперед, не братися за чужу роботу і не залишати нічого недоробленого. Тельцям, Близнюкам та Левам варто вирішувати старі проблеми і шукати контактів на майбутнє. Раків і Терезів гідно поцінує оточення, знайдуться добровільні помічники і партнери. Значно розширять свої зв’язки та можливості Діви та Стрільці, до того ж Дів можуть нагородити за щось давнє. Козерогам можна опановувати нову професію, відкривати новий офіс, поїздки цього місяця для них неприбуткові. Водоліям навчання підвищить кваліфікацію. І Водоліям, і Рибам слід уникати стороннього впливу на їхні рішення.

Любов, сім’я

Овнам, Близнюкам, Левам, Дівам квітень принесе стабільність в особистому, коли вони дещо переглянуть власні помилки: Овнам важливо відмовитися від запальності, Близнюкам та Левам заважає службовий роман. Дівам слід частіше влаштовувати свята. Тельці втрачатимуть старі зв’язки, а Терезам, навпаки світить примирення. Ракам не варто поринати в депресію, а Козерогам – втрачати тверезий погляд на справи. Особисте життя Скорпіонів усталить спільний бізнес з близькою людиною, а Стрільці можуть прикрасити своє життя закоханістю на стороні. Водоліям буде важко визначитися у масі нових знайомств, а Рибам слід більше часу приділяти сім’ї, інакше після 10-го можуть оприлюднитися неприємні подробиці.

Здоров’я

Проблеми із здоров’ям не загрожують Овнам та і Левам. Тельців може підвести здоров’я на піку справ, а Близнюкам взагалі ніколи хворіти. Уважнішими до здоров’я варто бути і Ракам, і Водоліям. Дівам та Скорпіонам варто переглянути стратегію: змінити спосіб життя, вдатися до оздоровчих та профілактичних процедур. Для Терезів з хронічними недугами критична середина місяця, а для Стрільців – перша та остання декади. У Козерогів наступає травмонебезпечний період, особливо третя декада. Рибам можна відправлятися на відпочинок чи сідати на дієту.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *