До Єгипту за… 50 тисяч зелених!

Цього літа буковинці обирають відпочинок за кордоном. Попит на Крим та Одесу різко впав. Туроператори кажуть: ціни на курортах Криму та Болгарії нині однакові.

– Туристи надають перевагу Болгарії, Туреччині, Греції та Єгипту, – розповідає Олена НЕСТІНА, провідний менеджер одного з чернівецьких турагентств. – Ціни зросли цьогоріч лише на відпочинок у Турції. Решта залишилися практично без змін.

Економвідпочинок у Болгарії на 10 днів обійдеться у 200 євро з особи. Переважно це проживання у приватному секторі. Ще 100-150 євро доведеться витратити на харчування.

– Відпочинок у тризіркових готелях із сніданком не набагато дорожчий. Якщо ж обирати варіант «все включено», то варто розраховувати на суму від 300 до 1000 євро з людини. У Туреччині – 400 доларів, Єгипті – 400-500.

– Серед наших краян є дуже забезпечені люди. Тож дехто за Єгипет викладає і 50 тисяч «зелених». Звісно, така сума передбачає відповідний рівень сервісу, готелю, розваг і харчування, – продовжує Олена. – VIP-відпочинок у Болгарії теж цікавить буковинців. Тут ціни скромніші: дві-три тисячі євро на особу. Звісно, все включено.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *