Астропрогноз на січень 2011

Будь-яку подію обертайте на шанс від долі. Не проґавте свого ні в чому: наступна можливість може бути не для вас

Фінанси

Найбільш стабільне фінансове становище в січні у Дів, вони навіть можуть отримати деякий прибуток. У Близнюків ситуація рівна, але без перспектив. Надходження ймовірні в Овнів і Тельців, але невідкладні витрати все з’їдатимуть. Доходи Раків не залежатимуть від їхніх власних зусиль. Леви й Стрільці можуть ризикнути й інвестувати свої збереження у власну справу, слід тільки добре порадитися з фахівцями. Терезам і Козерогам з великими покупками доведеться почекати до другої половини місяця. Фінансові витрати Скорпіонів не повинні бути ні великими, ні частими. Заощаджене добре вкласти в магазин. Фінансові справи Водоліїв геть заплутані, виникнуть протиріччя у паперах. А Рибам взагалі доведеться шукати підтримки або позики.

Кар’єра, робота

Овнам і Дівам варто уважно вивчати партнерів. Найкраще виходитимуть справи, де ви самі за все відповідаєте. Цікаві перспективи відкриються Тельцям і Скорпіонам у поїздках. Не розкидайтеся у різних справах і не соромтеся користуватися знайомствами. Близнюкам у січні за кордон – зась, до того ж не варто жартувати із законом. Добре йтимуть справи у Раків із соціально орієнтованим бізнесом. Левам доведеться робити те, що треба, а не те, що хочеться. Не варто намагатися повернутися на попередню роботу. Терези запізнюються з початком і надто «ведуться» на рекламу. Стрільцям слід твердо стояти на ногах без намагання хапати зірки. Успішні колективні проекти. Застерігаємо також від романів з клієнтами або начальством. У Козерогів головний двигун – власна активність, але вмикайте її в другій половині місяця. Водоліям та Рибам у січні простіше бути підлеглими.

Родина, кохання

Овнам слід бути відвертими з родиною, але не вихвалятися, з дітьми спілкуватися рівно. Сімейні Тельці, Близнюки, Стрільці відчують кайф від перебування вдома. Романи не клеяться, навіть не починайте. Налагоджуйте стосунки із старшими і більше уваги звертайте на побутові звички дітей. Раки не повинні дозволяти диригувати собою. Варто помиритися з дорогою людиною. Діти непокоять підвищеною енергійністю. Леви спробують побути домосідами і отримають від родини сюрприз, чи приємний, з’ясується після. На Дів, і сімейних, і неодружених, очікує суцільна романтика. Січневе знайомство у Терезів і Водоліїв може перерости у щось більше. Скорпіони мають нарешті визначитися, чого вони хочуть – сім’ї чи свободи. Козероги надто дослухаються до слів, краще придивлятися до вчинків. Рибам не варто форсувати роман, у родині слід започатковувати й підтримувати традиції.

Оселя

Домашні справи в січні не актуальні для Овнів, Тельців, Стрільців. Близнюки повинні співвідносити покупки з можливостями. Ракам не варто купувати житло й робити ремонт: все одно вийде не так, як вони хотіли. Леви ризикнуть завести домашнього улюбленця, і це переверне їхній побут. Діви й Терези із задоволенням витимуть гніздечко для коханих. Скорпіони можуть влізти у судовий розділ житла. Козероги повинні проявити наполегливість, якщо хочуть змінити щось у родинному побуті. Водоліям не варто лаштувати житло «під себе»: коханим буде незатишно. Риби спробують навести лад, але дуже швидко все повернеться на свої місця.

Здоров’я

Загрози травм у січні існують для Овнів, Терезів, Водоліїв. Стерегтися застуд слід Ракам, Терезам, Скорпіонам, Козерогам, Рибам. Коли все ж таки застудилися, слід вилежати й не ризикувати ускладненнями. Овнам, Тельцям, Близнюкам, Левам, Стрільцям, Козерогам, Рибам берегти органи травлення й нирки, відмовитися від екзотичних та важких страв, уникати спиртного. Ракам, Левам, Скорпіонам, Рибам не перевантажувати нервову систему, більше відпочивати на свіжому повітрі й уникати конфліктів. Так само Близнюків, Козерогів, Риб застерігаємо від проблем із серцем, а Терезів – від проблем з очима.  Овнам радимо зміцнювати м’язи на тренажерах, Козерогам активних занять не рекомендуємо. Тельці можуть сідати на дієту для схуднення. Ракам час перевірити зуби. Дівам не варто займатися самолікуванням, Стрільцям і Рибам слід вчасно харчуватися, Водоліям – бути помірними у сексі.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *