Про зимове Хрещення Землі, його оздоровчий ефект і хрещенські морози

Цьогорічне зимове Хрещення Землі відбудеться 24 січня 2014 року о 5 годині 12 хвилин за Грінвічем, тобто процес Хрещення триває від 18 до 24 січня. Відтак стає зрозумілим, чому українці вважають воду свяченою протягом тижня і відмовляються цього тижня від прання.

Подробиці у дослідженні Ірини НІЛОВОЇ, письменника, еніолога, езотерика, парапсихолога, яке вона подає у формі бесід із Великим учителем людства Матір’ю Світу (МС).

522911

 Які особливості Хрещення цього року? 
– Воно відбувається всередині подій Великого Переходу.
Як це відбивається на людях та Природі?

– Якщо ваша автівка їде рівною дорогою, то швидкість може бути тільки корисною. Коли ж ви їдете вибоями, то швидкість слід кардинально зменшити, інакше ваша автівка розвалиться…
 – Це стосується тільки окремих особистостей, чи суспільство також має бути  обережним?
– Усі рівні творення проходять своє Хрещення, тож особлива спостережливість, спокій, вдячність, теплота стосунків будуть корисними.
Чи треба приймати водні процедури цього дня?

– Вода у день Хрещення Землі стає дивовижно цілющою. Освятити воду в Хрещенських потоках та омити нею тіло буде корисно й здорово. Плещіться у Хрещенській воді – особливо 24 січня – і це вас зарядить на цілий рік.
– Чи обов’язково пірнати в ополонку, чи достатньо обливання водою на вулиці?

– Вода в усіх видах буде цілющою, а коли скористаєтесь нею для тіла ззовні та всередину – стане ще й благодатною.

– Що відбувається на Землі протягом зимового (18-24 січня) і літнього (26 липня) Хрещення?

– Вісь обертання Землі перетинається із Космічною Віссю (променем) Галактики. Сонячна система має два таких перетини на рік: одне в січні, друге – в липні. Щоразу від такого перетину виникає додаткове напруження в магнітних силах Землі і Сонячної системи, що тягне за собою напруження у водній стихії. Зростають знезаражувальні властивості води, які й знищують її часто дуже небезпечних мешканців – мікроби  та інші шкідливі організми.

Така здатність води до самоочищення виходить зі створення особливих вібраційних умов, які дозволяють зробити воду чистою та стійкою до багатьох руйнівних чинників.

Магнітні записи Хрещення можна транслювати будь-якої пори року, за умови тримання води від Хрещення в особливих резервуарах. Магнітний запис вібрації такої води дозволяє знезаражувати воду навіть у найбрудніших та застійних водоймах.

Чому на Хрещення завжди приходять морози? 

– Морози – це відсутність інфрачервоного випромінювання. Магнітна складова, що відповідає за інфрачервоний фон планетарного комплексу, отримує додаткове напруження за рахунок резонансу з Космічним променем. Від цього перетину відбувається охолодження, яке відбивається на погоді Землі. Клімат сорокових-шістдесятих паралелей обумовлений ще й обертанням самої планети всередині Сонячної системи. Країни, розташовані між двома зазначеними паралелями, співвідносяться із висотою проникнення в тонкі сфери Сонячної системи саме на рівні вищої ментальності. Відтак холоди – це накладення кількох чинників, які тягнуть за собою охолодження поверхні Землі. Урахування таких особливостей доволі складне через те, що сучасна наука не володіє знаннями про глибину та багатомірність Сонячної системи. Звідси й уявлення про ці явища як про нез’ясовні божественні дива.

 – Чому в момент літнього Хрещення Землі міняється знак зарядженості води?
– Знак зарядженості води міняється через зміну місця проходження Космічного Променя. Якщо в зимовому варіанті Хрещення відбувається з Півдня на Північ, то влітку процес іде у зворотному напрямку – з Півночі на Південь. Така зміна тягне за собою й зміну зарядженості води.

Якщо зимова (Жива) вода має властивість вбивати усі мікроорганізми, не записані у Книгу Життя планетарного комплексу, чим звільняє землян від різноманітних космічних завойовників з мікросвіту, що прилітають на шматках метеоритів та астероїдів, то літня вода може зцілювати та відроджувати від усіляких недуг. Організм, що отримує літню (Мертву) Хрещенську воду, може відновитися після найважчих операцій та хвороб відмирання тканин. Запас такої води може слугувати джерелом омолодження та регенерації, відтак її слід зберігати та використовувати в медицині та побуті.

Що, окрім води, зберігає заряд Хрещення? 

– Магнетити.
Магнетит – мінерал класу окисів та гідроокисів, цінна залізна руда.
Має вигляд чорного каменя з металевим блиском. Магнетити видобували з найдавніших часів.  Їх використовують для надання магнітних властивостей металам. Для зарядження води його слід у момент Хрещення занурити у воду, а зберігати у нейтральних сухих ємкостях, які не проводять пряме світло та електричні імпульси. Один такий камінець здатен очистити від інфекцій ціле озеро або частину моря.

 – Як можна використовувати заряд магнетитів?
– Магнітні властивості магнетитів можна використовувати як носії тієї чи іншої зарядженості для отримання великої кількості Живої та Мертвої води.
– А як набрати Мертву й Живу воду та як правильно її зберігати?
– Магнітні властивості води можуть зберігатися в електрично нейтральному середовищі.  Придатною для цього є тара, яка не володіє електропровідністю. Дерев’яні діжки з хвойних порід дерева доволі тривалий час зберігають Живу воду, а для води Мертвої годяться й звичайні поліетиленові пакети та пет-пляшки у замороженому вигляді.

Де брати Живу та Мертву воду?
– Воду відкритих водойм, віддалених від практичної діяльності людини, можна набирати без жодного побоювання. У межах міста чи великого поселення вода має сильно змінені властивості, тож її слід уникати.

Джерела підземні дуже корисні, але варто знати, що будь-яке поселення поруч із таким джерелом теж може накласти відбиток на вміст води.

Що таке «блакитна вода»?
– Це вода, отримана в результаті використання магнітних властивостей магнетитів, спеціально заплавлених у суміш металів. Бажаючи приховати для себе особисто результати досліджень, «ентузіасти» створили міф про магічні властивості жезла з такої суміші, який очищує воду та робить її «блакитною».

– Чи мають хрести священиків у своєму складі магнетити?

– Великі хрести православних священиків виготовляються зі складних сплавів з великим вмістом срібла, олова й магнетитів. Властивості очищення води виникають з двох причин: іони срібла роблять воду чистішою та світлішою, а магнетити привносять вібраційний склад Хрещенської води. Так само магнетити очищують та іонізують повітря, відтак хрест стає предметом, що знезаражує та іонізує простір. Окрім того, сама форма хреста створює особливе напруження в просторі та позитивно впливає на деякі тонкі субстанції не завжди світлої природи.

– Які оздоровчі заходи можливі з використанням Хрещенської води?
– Перш за все – купання в холодній воді відкритих водойм. Воно корисне для профілактики серйозних інфекційних захворювань, здатне запобігати епідеміям. Вода від Зимового хрещення може зупиняти розвиток трофічних виразок, розлади травлення від шкідливих бактерій.

Так звана Мертва вода, набрана під час літнього хрещення 26 липня корисна для дітей після перенесених важких інфекційних недуг. І зовсім не обов’язково застосовувати її лише холодною. Підігріта хрещенська вода очищує організм, якщо її випивати вранці натщесерце. Лише слід пам’ятати, що після лікування Мертвою водою слід обов’язково застосовувати воду Живу.

P.S.: Редакція вдячна за допомогу в підготовці цього матеріалу цілителю Гавріїлу ШУРПІНУ. Його порада читачу – скористатися цілющими властивостями води ще й 24 січня. Найкраще набрати її рано вранці з четверга на п’ятницю, наголошує цілитель. 

Охочі оволодіти навичками саморегуляції організму та зцілення, а також навчитися спілкуванню з Простором, можуть звертатися за моб. тел.:

095 610 12 57. Цілитель Гавріїл Шурпін оголошує набір учнів. Кількість слухачів обмежена.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *