«Успішна пані Чернівців – 2010». Фото всіх учасниць

2 березня у музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської відбудеться 8-ий загальноміський конкурс «Успішна пані Чернівців – 2010». Ведучі конкурс – президент Клубу успішних чернівчанок Галина Марараш та пані п’ятиріччя Клубу Руслана Урсу.

Цьогоріч конкурс уперше відбудеться у новому форматі. Тема змагань – пори року. Кожна з учасниць виступить в образі квітки, яку вона обрала. У конкурсі візьмуть участь десять чернівчанок, які досягли успіхів у різних сферах професійної діяльності. Хто вони, найпрекрасніші й успішні?

Після конкурсу всі учасниці автоматично зараховуються до Клубу успішних чернівчанок. Це зібрання ділових впливових жінок, які беруть активну участь у громадському житті міста: вони займаються благодійністю, прикрашають собою свята, які відбуваються в місті та обмінюються досвідом.

На думку учасниць, найцінніше, що залишається після конкурсу – 9 нових подруг, висока самооцінка і захват рідних, друзів і глядачів у залі.

1-curkan

№ 1. Марія Цуркан – лілея

Методист управління освіти чернівецької міської ради. Дуже відповідальна: – Перед початком репетицій хвилювалась так, що майже не спала ночами. Пані Марія справжній меломан та книголюб, вважає, що успішна жінка обов’язково знайде себе в житті: створить затишну сім’ю і досягне успіхів у роботі. Марія вважає, що їй більш за все підійде квітка водяної лілеї.

2-cimbaluk

№ 2. Тетяна Цимбалюк – айстра

Начальник відділу фінансування чернівецької міської ради. Окрім значних успіхів у кар’єрі, пані Тетяна – взірець справжньої жінки, берегині домашнього вогнища. Одне з її найулюбленіших занять – кулінарія. Хочете вірте, хочете – ні, але пані Тетяна ще й встигає брати участь у різноманітних конкурсах і подорожувати! На думку Тетяни, їй найкраще вдасться образ осінньої айстри.

3-paranuk

№ 3. Валентина Паранюк – орхідея

Директор ресторану «Іва». Одружена, виховує сина. Пані Валентина – творча мрійниця, яка живе натхненням. – У мене душа вся в квітах, – зізнається Валентина. – Хотілося відчути себе квіткою на сцені. Для свого образу вона обрала екзотичну орхідею. Життєрадісність – домінуюча риса у її характері.

4-sprinhinat

№ 4. Алла Спрінчінат – троянда

Тележурналістка. Заміжня, має доньку. Ідея піти на конкурс з’явилася давно, зупиняла тільки обов’язкова умова конкурсу – досягнення тридцятирічного віку. Любить швидкість і драйв. Постійно перебуває в режимі «нон-стоп». Алла зізнається, що давно мріяла не лише проявити свої журналістські якості, але й потанцювати та поспівати. Жінка має бути королевою, вважає Алла, тож і квітку обрала королівську – троянду.

5-golovko

№ 5. Ольга Головко – фіалка

Заступник начальника управління чернівецького департаменту «УкрСибБанк». Жінка, яка випромінює оптимізм і впевненість. Участь у конкурсі «Успішна пані» вважає важливим кроком у своєму житті, адже не кожен може зважитися на це. – Для того, щоби бути успішною, потрібне тільки бажання, – каже невиправна оптимістка Ольга. Рішуча та впевнена у собі. Найбільше Ольга полюбляє весняні фіалки, тож для виступу обрала саме цей образ.

6-bilik

№ 6. Ольга Білик – гербера

Регіональний менеджер фармацевтичної компанії. Енергійна та артистична. Любить подорожі та пригоди. Вважає, що успішна жінка повинна з радістю йти на роботу, де її чекає улюблена справа, і з такою ж радістю повертатися до сім’ї. Цінує гармонію та комфорт. На сцені Ольга втілить образ гербери.

7-guzik

№ 7. Наталія Гузік – ромашка

Доцент кафедри анатомії людини Буковинського державного Медичного Університету. – Цікаво спостерігати за людьми, які зі свого звичного життя увірвалися в інше середовище, – зізнається Наталія. Наталія – яскрава та оригінальна. Вважає, що на першому місці у прекрасної статі повинно бути справжнє жіноче щастя. Пані Наталія захоплюється дизайном і моделюванням. Творча та активна, володіє потужними організаторськими здібностями. Для свого виступу Наталія обрала веселу ромашку.

8-kostja

№ 8. Альона Костя – мак

Власниця туристичного агенства «Мадейра» та ресторану «Імперіал». Дуже граціозна й кокетлива. Та, незважаючи на шарм і привабливість, пані Альона – справжня залізна леді, успішна бізнесвумен. Участь у конкурсі вважає веселою пригодою, яка розкриває в жінці нові можливості і таланти. Смаглявій брюнетці Альоні дуже пасує квітка маку.

9-jasnicka

№ 9. Лєра Ясницька – хризантема

Журналіст «Версій». Генератор мистецьких ідей, дій, процесу. Скандальна, блискавична і водночас чуйна й доброзичлива. Колекціонує розумних і красивих шанувальників. Успішна жінка має жити в гармонії з собою та світом і досягати поставленої мети, – переконана Лєра. Безсмертна квітка імператорів, хризантема, оживе в її виконанні.

10-savhuk

№ 10. Олена Савчук – соняшник

Завідувачка дошкільного навчального закладу № 45. Одружена, виховує двох дітей. Володіє оригінальним почуттям гумору. Комунікабельна та розсудлива. Своєю метою на конкурсі пані Олена вважає створення святкової атмосфери та справжнього шоу. Пані Олена володіє сильною харизмою та незабутньою чарівністю. Олена – привітна, розсудлива і велична, як соняшник, тож для виступу обрала саме цю квітку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 коментарі “«Успішна пані Чернівців – 2010». Фото всіх учасниць”