Музикант Sasha Boole виступив у Чернівцях

7 лютого у  центрі культури «Вернісаж»  у Чернівцях  музикант Саша Буль  виступив із сольним концертом.

Довідка
Sasha Boole – мультиінструменталіст, автор і виконавець пісень, народжених на межі блюзу, кантрі та фольку. Музиканта заслужено вважають одним із основних амбасадорів української музики закордоном. На його рахунку сотні концертів по всій Європі – аж до Ісландії. Окрім звичних концертних майданчиків він грав у в’язницях, психіатричних лікарнях, вугільних шахтах, костелах тощо. В 2017 році він здійснив музичний марафон довжиною у 24 години, зігравши 24 міні-концерти у 24-ох різних локаціях.
Цьогоріч Саша представляв Україну та Чернівці на найбільшому європейському шоукейс-фестивалі Eurosonic, зібравши там абсолютний аншлаг. Його музика неодноразово потрапляла до підбірок знакових вітчизняних релізів за версіями українських медіа, а останній альбом Golden Tooth посів другу сходинку в іTunes Україна.
Sasha Boole також є учасником гурту Me And That Man – сайд-проекту Адама Нергала з гурту Behemoth. Його живий виступ – це шоу в форматі людина-оркестр, окрім самих пісень, сповнене розповідями та чорним гумором
 /чорного гумору не почула – особисте враження/.

З ВікіпедіЯ
Олександр Буліч — відоміший під сценічним ім’ям як Саша Буль, український співак та композитор, автор пісень у жанрі кантрі та інді-фолк.
Олександр Буліч народився 21 березня 1989 року у місті Житомир у сім’ї військового, але виріс у Чернівцях. Навчаючись у Чернівецькому національному університеті, Олександр почав писати пісні. Тоді ж і навчився грати на гітарі.
Вигадуючи свій творчий псевдонім, Олександр згадав Сашу Грей, і відразу після неї англійського науковця Джорджа Буля. Так народився Саша Буль.
Під час формування свого музичного стилю, Буль пішов від нового до старого — захопившись The White Stripes, почав цікавитись The Rolling Stones, далі The Beatles, далі ще глибше, допоки не дійшов до музики з Міссіссіпі.

Альбоми
Vol. 1 — 2013
Survival Folk — 2014
Golden Tooth — 2017
Сингли
«Devil Got Too Much Business» — 2014
«Дупа депутата» — 2016
«Golden Tooth» — 2017[12]
«Зі смертю під вінець» — 2019

 

7.02.2020. Вперше сцена була організована у вигляді грецького амфітеатру. Це було дуже зручно і комфортно.

 

З гітарою, банджо, губною гармонікою та спеціальними перкусійними інструментами і такими, до яких мають питання митники і собаки на кордонах, Sasha Boole мандрує від міста до міста.
І ось 7 лютого вже у рідних Чернівцях не без допомоги свого товариша Артема Жука, підтримки пані Марини Лібанової /книгарня «Букініст»/, центру культури «Вернісаж» – пані Лириси Куваєвої, вочевидь всіх тих, хто прийшов, був організований цей концерт.

Саша Буль співає пісні про дороги, мандрівки, дружбу, любов, океан, досвід, сумніви, віру, про те, що переживає, у що вірить. При цьому переказує фантастичні історії. Іноді вже і міфічні. Не тільки про ЖЖ – LiveJournal, твіттер чи останній цвях у домовину…

Піснею  «Дискотека» завершився концерт…

Така ось дискотека
Вільна, незалежна, різнобарвна, як дороги, як світ…
Дякуємо, Sasha Boole , за таку чудову мандрівку!

Більше фото з коцерту Sasha Boole  за посиланням –  КОНЦЕРТ SASHA BOOLE У ЧЕРНІВЦЯХ

 

©Тетяна Спориніна,
фото автора і SergyiS

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *