«ФУТБОЛ ЗАРАДИ ЖИТТЯ» – персональна фотовиставка Альберта Комарі

24 грудня 2022-го у Чернівецькому обласному художньому музеї відбулося  відкриття другої  персональної фотовиставки спортивного журналіста /прес-служба в Асоціації футболу Чернівецької області/, старшого наукового співробітника  Чернівецького художнього  музею, голови Чернівецької обласної організації у Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség Альберта Комарі.

Виставка є логічним завершенням циклу спортивно-благодійних акцій і змагань під одноіменною назвою «Футбол заради життя». Це – підсумковий фотозвіт із заходів ації, що тривала протягом весни-літа 2022 року. Головною метою акції була допомога і підтримка дітей з родин внутрішньо переміщених осіб, дітей, батьки яких зі зброєю в руках захищають Україну, а також юних футболістів Буковини під час війни з окупантами. На світлинах – дитячі емоції, радість і сум, перемога і боротьба, нагородження і подарунки. Усе те, що відволікає наших дітлахів від суворих реалій військового сьогодення.

У різні роки Альберт Комарі і редактор спортивних новин чернівецьких порталів, член суддівської колегії та ринг-анонсер Чернівецької обласної федерації боксу, головний секретар у сторінка боксу і кікбоксингу Чернівецької області.
Його спортивні захоплення і футбол, бокс, кікбоксинг,  біг «Буковинська миля», біг CrossHill, стрільба з малокаліберної гвинтівки, баскетбол, боулінг, мотокрос, художня гімнастика, фігурне катання, велоспорт… Альберт Комарі автор різнопланових мистецьких проєктів художнього музею.
На виставку прийшли не випадкові люди: друзі, колеги,  спортсмени, фотографи, журналісти, соратники, шанувальники спорту і спортивних фотомиттєвостей…
.
«Футбол – це унікальна міжнаціональна мова, якою сьогодні спілкуються мільйони людей, і в Україні вона є дуже важливою особливо сьогодні, у час боротьби проти окупантів, коли ми всі є однією великою родиною і до того ж із нами усіма поєдналася європейська футбольна спільнота і допомагає нам підтримувати наших діточок, інакшими словами – наше майбутнє. І воно у нас буде світлим, повірте! «ФУТБОЛ ЗАРАДИ ЖИТТЯ» – справжня візитівка буковинського футболу протягом запровадженого в Україні військового стану. Акцію було організовано Українською Асоціацією Футболу і Асоціацією Футболу Чернівецької Області і покликана вона не тільки допомогти зберегти дитячо-юнацький футбол нашого краю і дати дитячим командам важливу ігрову практику, а й надати психологічну допомогу дітям, які тимчасово вимушено перебувають на території Чернівецької області, а також діткам, чиї батьки зі зброєю в руках захищають Україну від окупантів…»,-  Альберт Комарі.

.
.
Дякуємо Альберту Комарі  за багаторічну роботу на благо крайового спорту, за позитив  фотовиставки. Дякуємо всім, хто підтримує дитячий спорт, спортивно-благодійні акції зараз,  під час війни з окупантами. Віримо у нашу перемогу! Слава Україні!
Виставка триватиме у виставковій залі художнього музею Чернівців до середини грудня.
©Тетяна Спориніна,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *