Листопадові магнітні бурі починаються вже від сьогодні

Багато хто з людей похилого віку, хворих на серцево-судинні недуги, вагітних і навіть немовлят відчувають дискомфорт у періоди геомагнітних бурь. Магнітні бурі можуть посилювати мігрені, пригнічений настрій, тривожність та загострення хронічних захворювань. Не дивуйтеся, але навіть ваші домашні улюбленці можуть відчувати на собі геомагнітний вплив.

Разом із розкладом цього природного явища  від фахівців-науковців подаємо кілька порад від лікарів і психологів, як упоратися з таким станом.

 У листопаді ми відчуватимемо на собі дію Сонця та його активність сумарно майже половину місяця. Перша з геомагнітних бур, 1-2 листопада, буде середньої інтенсивності.

Друга геомагнітна буря, більш потужна, прогнозується на період від 10 до 12 листопада. Магнітна буря, яка досягне земної атмосфери 18-19 листопада, матиме найбільшу за весь місяць потужність, Вона триватиме кілька днів і вплине навіть на тварин.

Від 25 до 28 листопада нашої планети знову сягнуть магнітні бурі середньої потужності. Люди вразливі можуть відчувати сонливість, дратівливість та поганий настрій.

Оскільки магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров’я людей, важливо вже напередодні контролювати в ці дні чинники ризику інфарктів та інсультів.

Лікарі рекомендують дотримуватися деяких правил.

Правильне харчування, дозована фізична активність, повноцінні відпочинок та сон – це ваш захист від геомагнітного впливу. І звісно ж, варто відмовлятися в такі дні від кави та алкоголю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *