Куди піти в Києві: найочікуваніші концерти та події в листопаді

Другий місяць осені підготував яскраві події для жителів столиці. Не знаєте куди піти в Києві? Womanmagazine пропонує афішу вистав у театрах та концертів, на яких можна провести свій відпочинок. Також надамо інформацію про цікаві заклади Києва.

Один з найвідоміших київських закладів “Caribbean Club Concert-Hall” через постійні обстріли міста деякий час не міг оговтатись. Під час перерви команда концерт холу допомагала ЗСУ та людям які постраждали від війни. Але зараз двері закладу відчинені для відвідувачів, а частина грошей від продажу квитків йде на поміч нашій армії.

 

Вистави від акторів “Чорного квадрату”

Радимо хоча б раз відвідати виставу цієї студії імпровізації й обіцяємо будете вражені будь-яким виступом команди. У листопаді “Чорний квадрат” запрошує на такі вистави:

  1. 2 листопада. “Кава похапцем або сніданок в наручниках”.
  2. 9 листопада. “Попередні пестощі”.
  3. 12 листопада. “Ідеальна зброя пристрасті”.
  4. 16 листопада. “Хто кого хоче…?”
  5. 23 листопада. “Медовий місяць”.

Сценарії вистав мають виключно комедійний жанр, але історії беруться з реального життя. Актори з гумором розповідають про кохання, секс та дружбу.

 

Видовищне шоу від “Рояль”

Куди піти в Києві шанувальникам гарного жіночого голосу та краси тіла? Дівчата з гурту запрошують відвідати їх незабутнє вар’єте з живим вокалом, танцювальною експресією та чарівною театральною постановкою. Афіша “Рояль” на листопад: 5, 10, 18, 26 числа. Такий відпочинок підійде за побачення, приємне доповнення атмосфери шоу-кабаре – оксамитові крісла та бар з улюбленими напоями, але майте на увазі, що вистава має позначку 21+

 

KYIV TANGO ORCHESTRA

6 листопада відбудеться виступ першого в країні танго-колективу, який перетворив буденну культуру, показавши танго з іншого боку. Несподіванкою для глядачів стануть кавери на відомі мелодії та хіти з кіно із нотками пристрасного танцю. Вас по справжньому здивує нове звучання клавішних, контрабасу, скрипки й акордеону.

 

Музичні концерти у листопаді

13 числа проведіть відпочинок на концерті суперфіналіста “Голос країни” Сергія Асафатова. Артист самостійно пише музику та текст до своїх синглів.

Романтична атмосфера буде 17 листопада на сольному концерті молодої зірки, яка вже має досить велику кількість шанувальників. На сцені Caribbean Club Concert-Hall заспіває пісні про кохання брутальний романтик України – співак LAUD. Його незвичайний тембр та вокальна манера не схожа ні на кого.

Кожного місяця Жіночий Журнал буде радити містянам куди піти в Києві: заклади, театри, бари, концерти та інше. Не пропустіть важливі культурні події столиці!

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *