День захисників і захисниць України: подарунки бійцям від буковинських школярів

Малюнки і листи від учнів Путильської і Вовчинецької шкіл отримали у День захисників і захисниць України військові, які наразі перебувають на передовій.  Школярі охоче долучилися до флешмобу «Шануй захисника України» та заздалегідь до свята підготували подарунки для військових.

У період війни росії проти України для наших захисників важливі не лише бойовий дух, професійні навички, а й психологічна і моральна підтримка громадян. Саме тому українські школярі всіляко намагаються підтримувати бійців. Цього разу у своїх малюнках діти зобразили пейзажі і визначні місця України, використовуючи патріотичні жовто-сині кольори. Відтак – волонтери зібрали та доправили подарунки бійцям.

Сьогодні, 14 жовтня, військові отримали малюнки від буковинських школярів. Зізнаються, такі невеличкі подарунки підбадьорюють та вселяють надію у перемогу. Отримані дитячі сувеніри бійці розвішують на стінах наметів і бліндажів.

Крім малюнків і листів, у яких діти побажали військовим швидшого повернення на Батьківщину та миру, учні передали також пакунки із продуктами харчування та сувенірами.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *