Шуфрич покинув Україну через КПП Порубне на Буковині, та обіцяє повернутись

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Нестор Шуфрич перетнув державний кордон України із Румунією. Про це повідомив співрозмовник Української правди у правоохоронних органах.  Подейкують, що він нібито поїхав на тиждень до трьох малолітніх дітей в Угорщину.

Джерело УП зазначило, що Шуфрич перетнув кордон “днями” через КПП “Порубне” у Чернівецькій області.

Інших деталей наразі немає. УП звернулася через месенджери по коментар до самого нардепа. Згодом він підтвердив інформацію про виїзд.

«Я виїхав у п‘ятницю, це правда. Виїхав по сімейних справах, абсолютно законно. Я є батьком трьох неповнолітніх дітей, а також повідомив про свій від‘їзд керівництво Верховної Ради. До 23 травня повернуся назад», – сказав Шуфрич.

Учора вранці під час пресконференції у Чернівцях інформацію про перетин кордону Шуфричем у Порубному також підтвердив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук. Жодних подробиць Осачук не повідомив, лише зазначив, що у нього є ця інформація,

Нагадаємо: Рішенням уряду на час дії воєнного стану заборонено виїзд з України чоловікам у віці 18-60 років. Хоча в цьому правилі є низка винятків.

Фото «Схеми»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *