Душогубні та криваві розправи в Парижі. Кинуто виклик не просто Парижу чи Франції

Соцмережі під час терактів в Парижі довели, що «доброта і співчуття поширюються швидше, ніж ненависть».

Антуан Лейрі, безпосередньо звернувся до терористичної банди, яка застрелила його дружину Елен в Парижі, під час концерту минулої п’ятниці

 

Антуан написав зворушливе послання і пообіцяв виростити їхнього 17-ти місячного малюка «щасливим і вільним».

«У п’ятницю ввечері ви відібрали безцінне життя – кохання мого життя, матір мого сина, – але ви не відчуєте моєї ненависті та огиди. Я не знаю, хто ви, і не хочу цього знати – ви мертві душі. Якщо це Бог, заради якого ви сліпо вбиваєте, зробив вас за образом Своїм, тоді кожна куля в тілі моєї дружини буде ще однією раною в його серці.

Так, чи ні, я не даруватиму вам свою ненависть. Ви напрошуєтеся на ненависть і гнів у відповідь, щоби стати жертвами такого ж невігластва, яке вчинили ви. Ви хочете, щоби я боявся, щоби дивився на своїх співвітчизників із недовірою, щоби пожертвував своєю свободою заради безпеки. Ви програли.

Я бачив її сьогодні вранці. Нарешті, після днів і ночей очікування. Вона була такою ж прекрасною, як і в ніч на п’ятницю, красивою, як тоді, коли я безповоротно закохався понад 12 років тому. Звичайно, я розчавлений цим болем, я програв вам цю маленьку перемогу, але біль буде недовгим. Я знаю, що вона буде з нами щодня, і що ми опинимося знову в тому раю вільної любові, до якої у вас немає доступу.

Ми тільки двоє, мій син і я, але ми сильніші, ніж усі армії світу. В мене немає більше часу на вас, я повинен бути з Мельвілем, який ось-ось прокинеться. Йому тільки 17-місяців. Він їстиме свою кашу, як зазвичай, а потім ми будемо гратися, як завжди, і протягом усього свого майбутнього життя цей хлопчик буде загрозою для вас, тому що буде рости вільним і щасливим. Тому що ви не відчуєте його ненависті».


 

Концерт, стадіон, ресторан… Душогубні та криваві розправи в Парижі. Кинуто виклик не просто Парижу чи Франції. Кинуто виклик способу життя в цілому, світогляду, культурі Європи, всього Старого Світу… Вам повинно бути погано і страшно там, де має бути добре і весело – ідеологія тероризму…

Теракт у світовій столиці Кохання і Культури! – це маркер, яким позначено “свавілля” терору… “Боятися, тремтіти, озиратися” скрізь – у транспорті, в клубі, в себе вдома, в школі, в університеті… Опустити на всю західну цивілізацію атмосферу страху, тривоги, болю і невимовного почуття неспокою… Одягти колективну чорну паранджу на Європу – їх мета.

Рисунок2

 

18

15

17

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *