Чернівецькі доброчинці передали потребуючим містянам допомогу від милосердних краків’ян

2 червня, у день Вознесіння Господнього, команда проєкту «Почни життя спочатку: зміцнення психологічної, соціальної та культурної стійкості внутрішньо переміщених осіб для життя у Чернівецькій області» передала допомогу (медичні засоби, побутові миючі засоби, засоби особистої гігієни, одяг, постільну білизну) КУ «Чернівецький геріатричний пансіонат» , БО БФ «Ми – Україна Єдина», КЦ «Турбота» (пункт 4 видачі допомоги переселенцям) та ГО «Чернівецьке товариство людей з інвалідністю «Мрія» , яка буде направлена для потреб внутрішньо переміщених осіб у м. Чернівці

«Дякуємо за надану допомогу Муніципалітету міста Кракова. Особливу подяку висловлюємо меру м. Кракова п. Яцеку Майчровському, п. Юлії Жиліні-Худзік, головному спеціалісту бюро міжнародних відносин міської ради Кракова та директору ГО «Центр регіональних ініціатив Яворівщини» Андрію Маковецькому за допомогу у транспортуванні вантажу», – зазначають у пресслужбі ГО «Буковинська медична громада», яка ініціювала проєкт.

Проєкт «Почни життя спочатку» впроваджується ГО «Буковинська медична громада» у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *