Буковинське весільне вбрання принесло 23-річній Ірині Житарюк, родом з Чернівців, перемогу на конкурсі «Міс Українська Канада-2016».

До нас ця подія дісталася лише нині, щойно Ірина виклала на Фейсбуці свої конкурсні фото, серед інших – вражаюче видовище у повному весільному вбранні буковинської нареченої. І хоча у фіналі шоу всі учасниці були в українських строях, Ірина Житарюк у розкішному головному уборі, автентичній горботці та ущерть вишитій квітами сорочці затьмарила усіх суперниць. Не кажучи вже про красу, поставу й упевненість на подіумі. Ірина Житарюк, до речі, – вихованка чернівецької модельєрки й викладачки  Коледжу дизайну та економіки Любомири Зайцевої, багато чого навчилася у модельних проектах, які її колишня наставниця організовує зі своїми студентками в якості моделей. Художнику Анатолію Житарюку Ірина не родичка, та вони знайомі за мистецькими проектами й Анатолій Миколайович жартівливо називає Ірину своєю «другою донечкою».

Конкурс «Міс Українська Канада» – одна з найгучніших культурних подій української діаспори. Феєричний фінал зібрав у Торонто тисячі етнічних українців.

А ми ще раз упевнилися: колишніх буковинців не буває!

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *