Гороскоп на 17-23 квітня для всіх знаків зодіаку

 

 

ОВЕН

У п’ятницю можливий прибуток, не обов’язково грошима. На вихідних бережіть здоров’я й добре відпочиньте. У понеділок не марнуйте гроші. Вівторок буде вдалим, але вже у середу можете розчаруватися. Все вирішить четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю обережно на дорогах. Не приймайте рішень у суботу й не уникайте спілкування в неділю. У понеділок можливі несподіванки. У вівторок перевірте стан своїх фінансів. Справляйтеся самотужки в середу й починайте важливе у четвер.

БЛИЗНЮКИ

На п’ятницю-суботу плануйте важливі зустрічі, можливо, десь далеко. В неділю хтось потребуватиме вашої допомоги. З прикрощів понеділка й вівторка не робіть квапливих висновків. У середу можливий прибуток. у четвер залишитеся без допомоги.

РАК

У п’ятницю можете звертатися по допомогу. Зусилля суботі-неділі можуть виявитися марними. Бережіть здоров’я у понеділок. Дослухайтеся до внутрішнього голосу у вівторок. Обережно з грошима в середу. і не приймайте рішень у четвер.

ЛЕВ
Не втратьте можливості заробити у п’ятницю. На вихідних ваша нерішучість може спричинити конфлікт. Зустрічі понеділка-вівторка не в усьому зможуть вас задовольнити. Середа для родинних зустрічей і нічого не переробляйте у четвер.

ДІВА

У п’ятницю вирішуйте особисті питання. На вихідних чекайте новин і не проґавте щасливий випадок. У понеділок хтось спробує вас обманути. У поїздці вівторка-середи будьте уважні й обережні. У четвер бережіть здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Починання п’ятниці будуть вдалими. На вихідних остерігайтеся обману й бережіть здоров’я. Не намагайтеся одним махом вирішити проблеми понеділка-вівторка. Будьте голові до змін у середу. Чи будуть вони щасливими, дізнаєтеся у четвер.

СКОРПІОН

Не намагайтеся бути рішучими у п’ятницю-суботу, чекайте розвороту подій у неділю. Головні рішення тижня приймайте в понеділок. Вівторок сприятливий для подорожніх. У середу справляйтеся самотужки, четвер проведіть з родиною.

СТРІЛЕЦЬ

Зустрічі п’ятниці додадуть вам рішучості. Але не починайте нічого в неділю. У понеділок розпочате може стати вам непотрібним. Активними діями можете повернути ситуацію собі на користь у вівторок-середу й бережіть здоров’я у четвер.

КОЗЕРІГ

Удачу п’ятниці в суботу розділите з родиною. Обережно з грошима в неділю. Від понеділка активно працюйте, але нового у вівторок не починайте. У середу можна сподіватися на поворот у подіях, але не підбивайте підсумків у четвер.

ВОДОЛІЙ

Прийняте рішення здійснити цими вихідними не вийте, слід почекати хоча б до середи. Не плануйте витрати на суботу  й четвер. У понеділок уникайте зустрічей з неприємними людьми. У вівторок не шукайте допомоги і не проґавте удачі в середу.

РИБИ

Не дозволяйте розчаруванню п’ятниці заволодіти вами на весь тиждень. Якщо треба кудись їхати, зробіть це в суботу. Не втручайтеся в чужі конфлікти на вихідних. Активно працюйте від понеділка  до середи й бережіть здоров’я у четвер.  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *