Вогні головної новорічної ялинки України запалять у День Святого Миколая

 

Запалення вогнів на головній новорічній ялинці України, яка буде встановлена ​​на Софійській площі в Києві, відбудеться в День Святого Миколая, повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

“Головну новорічну ялинку столиці прикрасять 3,6 км неонових гірлянд, а за ялинкою буде створена особлива інсталяція – амфітеатр під казковим “зоряним небом” з 33 км гірлянд. Щодня ялинка світитиметься різними кольорами, а в новорічну ніч заграє всіма барвами одночасно. Запалювання ялинки на Софійській площі традиційно відбудеться в День Святого Миколая, 19 грудня”, – йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні.

За словами організаторів святкових заходів в центрі Києва – підприємства об’єднання громадян “Ініціативи столичні”, для створення дизайну локації обрані гірлянди нового зразка Neo Neon. Особливість такої гірлянди – оснащення багатофункціональним контролером, який дозволяє вибирати один з декількох світлодинамічних кольорів.

“Таким чином, колір Ялинки буде щодня змінюватися, а в новорічну ніч вона заграє всіма барвами. Для декору святкового дерева будуть використані “холодні фонтани”- креативні вироби з ілюмінації. Ялинку прикрасять тисячі ліхтарів різної форми, іграшки будуть оснащені внутрішнім пристроєм світла. Як відзначають організатори свята, вперше іграшки на ялинці будуть підсвічені. За ялинкою буде особлива інсталяція – імітація “зоряного неба” з 33-х км гірлянд”, – йдеться в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *