Гороскоп на 1-7 грудня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю завершуйте справи, підбивайте підсумки. На вихідних відпочивайте з родиною. Від понеділка допоможіть друзям. У середу не приймайте жодних рішень

У четвер зробіть якнайбільше наперед.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу дізнаєтеся про нові можливості для себе. У неділю приймайте рішення. Понеділок сприятливий для будь-чого. Вівторок для аналітики, у середу-четвер важливо скористатися знайомствами.

БЛИЗНЮКИ

Інтуїція підкаже вам у п’ятницю-суботу, як нейтралізувати прикрощі неділі. У понеділок намічайте плани. У вівторок можливі надходження, не обов’язково грошима. У середу-четвер розпочинайте нові справи.

РАК

У п’ятницю плануйте оновлення вашої оселі. Субота-неділя – для родинних радощів. У понеділок аналізуйте новини, активно працюйте у вівторок і середу. У четвер не робіть нічого, не порадившись із начальством.

ЛЕВ

У п’ятницю зробіть якнайбільше. В суботу-неділю чекайте новин, плануйте справи тижня. Не починайте важливого у понеділок, дочекайтеся вівторка. У середу-четвер варто залагодити фінансові справи.

ДІВА

Більше уваги до коханих у п’ятницю-суботу, не приймайте рішень у неділю. Все, що потребує удачі, робіть у вівторок, у понеділок готуйтеся до подій. Середа – для активного спілкування, четвер – для родинних традицій.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю підбивайте підсумки. На вихідних можна відправлятися в недалекі мандри.  У понеділок чекайте на новини, у вівторок можна розраховувати на удачу. У середу-четвер стережіться застуд.

СКОРПІОН

Не витрачайте грошей у п’ятницю. Суботу-неділю присвятіть найдорожчим для вас людям. У понеділок чекайте радісного, у вівторок не марнотратьте. Якісь ваші дії в середу спровокують суперечку в четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу зробіть важливе для справ і кар’єри. У неділю бережіть здоров’я й уникайте конфліктів. У понеділок відмовтеся від покупок, усе важливе плануйте на вівторок. Середу-четвер можна провести в дорозі.   

КОЗЕРІГ

У п’ятницю робіть усе самотужки, в суботу можна звертатися до друзів. Неділя – гарний день для родинного відпочинку. У понеділок-вівторок бійтеся розчарувань. Середа – день травмонебезпечний, четвер пасує для спілкування.  

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю не бійтеся змін. На вихідних дослухайтеся до інтуїції. Понеділок – для початку нових справ. У вівторок можна починати курс оздоровлення. У середу чекайте радісного, у четвер не піддавайтеся обману.

РИБИ

У п’ятницю-суботу відчуєте спротив вашим планам. У неділю зможете додатково заробити – може, у поїздці. У понеділок не робіть важливого. Від вівторка до четверга можна заводити нові стосунки та починати справи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *