Гороскоп на 26 січня – 1 лютого для усіх знаків зодіаку


ОВЕН
П’ятниця – гарний день для мандрівників. На вихідних не поспішайте приставати на пропозиції. Тиждень узагалі не підходить для важливих рішень. У понеділок-вівторок не пробуйте зробити щось важливе чужими руками. У середу-четвер не марнотратьте.

ТЕЛЕЦЬ
У п’ятницю-суботу не розповідайте про свої гроші. У неділю можлива вдача, але справа вас більше не цікавить. У понеділок можна розпочинати важливе. У вівторок вирішуйте сімейні справи. Середа-четвер не підходять для позик: ні собі, ні людям.

БЛИЗНЮКИ
У п’ятницю закінчуйте давні справи. На вихідних не показуйте зацікавленості чиїмись пропозиціями. Понеділок – для роботи з документами. Не хваліться прибутками у вівторок: у середу це може спровокувати конфлікт. Четвер – для поїздок.

РАК
У п’ятницю можливі надходження. Витрати на вихідних будуть приємними: варто потішити найрідніших. У понеділок-вівторок мандрівка обіцяє романтичне побачення. Середа – день великих витрат. У четвер чекайте на повернення боргу або подарунок.

ЛЕВ
У п’ятницю-суботу не поспішайте приймати важливі рішення. Новина неділі може змінити найближчі плани. Обережно спілкуйтеся з технікою в понеділок. Рішення вівторка можуть розчарувати вас у середу. У четвер бережіть здоров’я.

ДІВА
У п’ятницю-суботу утримайтеся від поїздок і фізичних навантажень. Натомість у неділю поїздка буде приємною. Понеділок – для важливих починань, вівторок – для фінансових розрахунків. У середу не приймайте рішень, у четвер налагоджуйте контакти.

ТЕРЕЗИ
П’ятниця й субота – найкращі дні для пошуку партнерів. У неділю не перекладайте на когось власні справи. У понеділок і вівторок можливі зміни у вашому оточенні й гарні пропозиції. Тільки не починайте нічого важливого у середу або четвер.

СКОРПІОН
У п’ятницю виходитиме все, за що візьметеся. На вихідних може бути трохи сутужно з грошима. Не йдіть за власними забаганками у понеділок і вівторок. Не діліться планами у середу й не доручайте нікому своїх справ у четвер.

СТРІЛЕЦЬ
Уникайте суперечок у п’ятницю, не марнотратьте у суботу та в неділю. Уважно читайте документи у понеділок. У вівторок, здавалося б, безнадійна справа може вийти на краще. У середу добре позиватися в суді. У четвер не беріть участі в конкурсах.

КОЗЕРІГ
У п’ятницю й суботу можна відвідувати велелюдні заходи. На великі витрати у неділю просто не вистачить коштів. У понеділок і вівторок «підганяйте» задавнені справи. Середа – день травмонебезпечний. Четвер – вдалий день для знайомств.

ВОДОЛІЙ
У п’ятницю й на вихідних доведеться залучати і кошти, і зв’язки для вирішення сімейних проблем. Від понеділка все може змінитися на краще. У вівторок можливі прибутки, у середу важливо витратити гроші на щось корисне. У четвер не починайте важливого.

У п’ятницю й на вихідних доведеться використати якісь зв’язки для вирішення родинних проблем. Від понеділка ваші справи можуть змінитися на краще. Вівторок обіцяє надходження, середа сприятлива для поїздок. У четвер не робіть нічого важливого.

РИБИ
У п’ятницю-суботу вас можуть обманути чи навіть обікрасти. У неділю доведеться робити не надто приємне, але необхідне. У понеділок і вівторок уникайте конфліктів. Важливих новин чекайте у середу. Четвер – день для оздоровлення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *