Гороскоп для усіх знаків зодіаку на 25-31 серпня

Гороскоп на 25-31 серпня

ОВЕН

Не приймайте рішень у п’ятницю: на вихідних можуть прикро відгукнутися. У неділю вирушайте у коротку поїздку. Зі справами понеділка порайтеся самотужки, у вівторок залучайте родичів. Порадьтеся з кимсь у середу і не надто покладайтеся на четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Від п’ятниці усі вихідні можна активно спілкуватися. У поїздку раніше неділі не вирушайте. Від понеділка до середи не приймайте жодних рішень, навіть коли рідні наполягатимуть. У четвер стримуйте характер: можна спричинити серйозний конфлікт.

БЛИЗНЮКИ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю: на вихідних можливі нові повороти справ. Прикрощі понеділка скороминучі. Важливі справи починайте у вівторок, у середу не робіть нічого з грошима. Прибуток четверга використовуйте обережно й на важливі справи.

РАК

У п’ятницю хтось провокуватиме вас на конфлікт. Якщо не стримаєтеся, на вихідних історія матиме продовження. Понеділок і середа не сприятливі для серйозних справ. У вівторок приділіть увагу здоров’ю. У четвер зробіть якнайбільше зі справ цього тижня.

ЛЕВ

Леви можуть почуватися у п’ятницю зле: це відіб’ється на якості відпочинку на вихідних. Від понеділка з’явиться багато нових справ, тож хворіти буде ніколи. Середа гарний день для мандрівок. На четвер плануйте все найважливіше.

ДІВА

У п’ятницю відчуватиметься нестача фінансів. Вихідні пройдуть в цілому добре, навіть цікаво. Не беріть участі в конфліктах у понеділок. У вівторок можна ризикувати, тільки не грошима. Середа гарний день для роздумів, у четвер виконуйте заплановане.

ТЕРЕЗИ

Не шукайте допомоги у п’ятницю й бережіть здоров’я у суботу. Неділя – не найкращий день для фінансових витрат. Аналізуйте ситуацію в понеділок, у дорогу вирушайте у вівторок. У середу зробіть найважливіше. У четвер чекайте на новини.

СКОРПІОН

П’ятниця не для важливих справ. У суботу уникайте неприємних людей. У неділю не приймайте важливих рішень. Від понеділка займіться оздоровленням, у вівторок можна брати участь у змаганнях і конкурсах. Прибуток середи не починайте витрачати у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Не перекладайте на когось свої справи у п’ятницю, на вихідних і в середу, хоча весь час доведеться контактувати з великою кількістю людей. Не приймайте рішень у понеділок і в четвер. У вівторок можна починати поїздку

КОЗЕРІГ

У п’ятницю доведеться залагоджувати фінансові справи. Вихідні проведіть з родиною, відпочивайте активно. У понеділок вирушайте в дорогу. У вівторок можливі надходження. Не шукайте допомоги в середу – й обережно з технікою у четвер.

ВОДОЛІЙ

Рішення п’ятниці доведеться виконувати в активному спілкуванні на вихідних. Недільного вечора можете відчути втому. Понеділок для родинних справ. Не очікуйте багато у вівторок. Все важливе зробіть у середу. У четвер уникайте спілкування.

РИБИ

Не шукайте допомоги у п’ятницю, тоді і успіхами на вихідних ділитися не доведеться. У понеділок виконуйте поточні справи, у вівторок хтось старший може втрутитися у ваші плани. У середу будьте уважні до здоров’я, не довіряйте незнайомцям у четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *