Гороскоп від 28 червня до 4 липня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

На п’ятницю не плануйте значних витрат. На вихідних на вас чекає багато зустрічей, а для мандрівок сприятливі неділя й понеділок. Вівторок може потішити надходженнями. Не засмучуйтеся, якщо у середу-четвер гроші швидко розтануть.

ТЕЛЕЦЬ

Несподівані зміни у п’ятницю змусять вас у суботу-неділю щось вирішувати – і це не всім сподобається. Понеділок теж багатий на новини. У вівторок варто комусь допомогти. Надходження середи-четверга не поспішайте витрачати.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю відчуватимете недовіру до когось із оточення. На вихідних будьте обережні, аби новини не обернулися на катастрофу. У понеділок уважно поставтеся до здоров’я. У вівторок-середу не починайте важливого. Четвер – для родинних справ.

РАК

У п’ятницю зважитеся на поїздку на вихідні, але до вівторка  на вас  чекають самі розчарування. Навіть родина ваша  не втішатиме. Усе зміниться лише в середу і, може, навіть кардинально. Найважливіші справи плануйте на четвер.

ЛЕВ

Спокійно відпочити на вихідних не вдасться: суцільний рух, не завжди потрібні зустрічі й навіть поїздки. У понеділок можете дізнатися,щ о хтось вас обманює. Обережно з грошима у вівторок і на транспорті у четвер. Середа – для добрих справ.

ДІВА

Не зациклюйтеся на невдачах п’ятниці. Вихідні для аналізу ситуації: не кидайтеся щось робити зопалу. В дорогу вирушайте у понеділок. Порадьтеся з досвідченими у вівторок, а вже у середу приймайте рішення. Не довіряйте грошей у четвер.

ТЕРЕЗИ

Обережно спілкуйтеся у п’ятницю-суботу: можете наразитися на конфлікт. Ваші рішення у неділю-понеділок не всіх обрадують. У вівторок можливі надходження: не забудьте щось відкласти суму. У середу дошкулятиме здоров’я, у четвер – нестача фінансів.

СКОРПІОН

Гарні рішення п’ятниці одразу втілити не вийде: від суботи до понеділка гроші знадобляться на інше. У вівторок відстоюйте родинні інтереси, у середу вирішуйте особисте. У четвер уникайте чужих суперечок: не помітите, як затягнуть. 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю завершуйте задавнені справи. На вихідних вивчайте ситуацію й уникайте рішень. Важливі справи розпочинайте  у понеділок або відкладіть на невизначений час. У вівторок бережіть здоров’я, у четвер – гроші. В середу дослухайтеся до новин.

КОЗЕРІГ

Не хваліться грошима у п’ятницю-суботу: вам позаздрять. Не шукайте допомоги в неділю й не приймайте рішень у понеділок, а потім у четвер. У вівторок усе може різко змінитися, а в четвер варто взагалі посидіти вдома.

ВОДОЛІЙ

Будьте обережні зі знайомствами у п’ятницю-суботу. Неділю присвятіть родині або владнайте особисті справи. Не затівайте тривалих мандрівок з понеділка: у вівторок може підвести здоров’я. Середа обіцяє гроші, а четвер – розчарування.

РИБИ

Обережно на транспорті у п’ятницю. Нестабільний тиждень: зміни можливі від суботи  до четверга. Відмовтеся від оздоровчих процедур у неділю і звертайтеся за допомогою у понеділок. Будьте обережні з новими знайомствами у вівторок і середу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *