Гороскоп від 30 листопада до 6 грудня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця й вихідні – не найкращі цього тижня: бережіть здоров’я і гроші. З понеділка час починати заробляти, може навіть доведеться кудись поїхати. Родина потребуватиме вашої особливої турботи в середу й четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу не приймайте рішень і не робіть «різких кроків». Удача сприятиме у неділю. У понеділок і середу можна розраховувати на допомогу. У вівторок уникайте зустрічей з начальством, у четвер бережіть здоров’я.

 

БЛИЗНЮКИ

Обережно з технікою у п’ятницю. Знайомство на вихідних може круто змінити ваше життя. Але рішення у понеділок залежатиме від вас. Правильно скористайтеся новинами у вівторок-середу і уникайте суперечок у четвер.

РАК

У суботу-неділю, як ніколи, важлива ваша інтуїція у прийнятті рішення. Новини неділі змусять вас узятися за роботу у понеділок-вівторок, але допомоги не шукайте. Усі важливі вчинки здійсніть у середу, у четвер уникайте травм.

ЛЕВ

Якщо у п’ятницю долучитеся до конфлікту, на вихідних залишитеся без підтримки і без грошей. У понеділок-середу вибудовуйте своє оточення, позбавляйтеся сумнівних особистостей. У четвер не поспішайте підбивати підсумки.

ДІВА

У п’ятницю-суботу не приймайте новини на віру, а в неділю ймовірні травми. Понеділок – день зустрічей та знайомств. У вівторок не відмовляйтеся від допомоги. У середу-четвер, навпаки, дослухайтеся до новин і активно працюйте.

ТЕРЕЗИ

Підсумки зробленогопідбивайте у п’ятницю, на вихідних перепочиньте: нічого не надумаєте. У понеділок, вівторок і четвер – висока загроза травм, застуд і загострення хронічних недуг. Усе найважливіше зробіть у середу.

СКОРПІОН

У п’ятницю постанете перед вибором: завершувати чи продовжувати розпочате. На вихідних  і в четвер успішними будуть родинні та романтичні справи. Не закінчене у понеділок не завершуйте у вівторок, краще в середу.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю допомога може надійти невідомо звідки. На вихідних порадуйте себе покупками. Не приймайте рішень у понеділок і уникайте неприємних людей у вівторок. Середа й четвер – найкращі дні для вирішення особистих справ.

КОЗЕРІГ

Не зволікайте з сімейними справами у п’ятницю і у понеділок. На вихідних будьте обережні з технікою і… пліткарками. Вівторок – гарний день для оздоровлення. Середа потішить надходженнями. На четвер плануйте важливе.

ВОДОЛІЙ

Все, що ви намітите з родиною у п’ятницю, треба буде здійснити на вихідних. Важливі справи починайте у понеділок, вівторок – для складних рішень.Поводьтеся обережно з оточенням у середу і не підбивайте підсумків у четвер.

РИБИ

Новини п’ятниці будуть сприятливими для ваших справ. На вихідних відпочивайте з родиною і не сідайте за кермо. Родинний бізнес започатковуйте у понеділок-вівторок. Якщо працюєте за наймом, не нехтуйте справами у середу-четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *