Гороскоп на 9-15 березня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Головне цього тижня – ініціатива. Однак в суботу не намагайтеся тиснути на когось з оточення. У понеділок стережіться інфекцій, у вівторок можливі надходження. Середа – день для добрих справ, четвер – для роздумів і аналізу.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю обирайте між правильним і приємним. Не розкошуйте на вихідних. У понеділок на вас чекає несподіване розчарування у близькій людині. У вівторок і середу мають бути успішними всі справи. Не підбивайте підсумків у четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю будьте обережні в усьому. Подарунок суботи розчарує. Не шукайте допомоги в неділю й перевірте фінанси у понеділок. Вівторок – для рутинних справ, у середу можна чекати удачі. У четвер важливо не помилитися в рішеннях.

РАК

У п’ятницю уникайте перевтоми. В суботу не шукайте удачі, почекайте четверга. Неділя – для відпочинку. У понеділок обережно з технікою. На вівторок плануйте важливі справи. У середу-четвер доведеться багато спілкуватися.

ЛЕВ

У п’ятницю-суботу не приймайте рішень зопалу. Неділю проведіть з родиною. У понеділок не намагайтеся робити щось важливе. Нові можливості вівторка-середи використовуйте на повну. Четвер обіцяє цікаві й корисні зустрічі.

ДІВА

П’ятниця надихає на успіх. На вихідних завершуйте важливі сімейні справи. Понеділок сприятливий для поїздок. На вівторок можна планувати романтичну вечерю. У середу не сперечайтеся зі старшими. У четвер стережіться травм і отруєнь.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця обіцяє важливі новини. Субота – день нейтральний щодо успіху, в неділю можливі розчарування. Натомість понеділок вдалий для завершення справ. Нові справи починайте у вівторок і бережіть здоров’я у середу-четвер.

СКОРПІОН

Не приймайте рішень у п’ятницю. На вихідних відпочивайте, гуляйте, оздоровлюйтеся. У понеділок-вівторок доведеться багато працювати, а результати прийдуть не одразу. У середу уникайте неприємних людей. Четвер може бути успішним.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю не користуйтеся транспортом. Вихідні проведіть у родинному колі. Понеділок пасує для важливих починань. У вівторок займіться оздоровленням. У середу уникайте суперечок, у четвер не позичайте в когось ліків.

КОЗЕРІГ

Рішення, прийняті у п’ятницю, в суботу виконуйте самотужки. В неділю краще не робити важливого. Понеділок сприятливий для поїздок. Справи вівторка мають бути вдалими. У середу не шукайте допомоги, у четвер можете наразитися на конфлікт.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця –  для завершень і підсумків. На вихідних можливі гарні новини і мандрівка. Не поспішайте з важливими рішеннями у понеділок. Стережіться травм у вівторок. Середа потребує активної діяльності. У четвер плануйте наступні справи.

РИБИ

П’ятниця невдала для фінансів. У суботу уникайте різких рухів, у неділю не шукайте допомоги. У понеділок бережіть здоров’я. У вівторок робіть усе, де потрібна удача. Важливі рішення приймайте в середу. Четвер сприятливий для поїздок.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *