Гороскоп на 30 березня – 5 квітня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятницю й вихідні проведіть в родинних радощах. Не варто згадувати прикре й сумувати за минулим. У понеділок можете отримати щось вартісне. У вівторок і середу не робіть нічого зопалу. У четвер добре спілкуватися з начальством.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю добре записатися у тренажерний зал. На вихідних вирушайте в мандрівку, можна і самому, і в компанії. У понеділок-вівторок варто бути недовірливими в бізнесі, а в середу – обережними з технікою. У четвер варто домовлятися.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця й субота обіцяють бути вдалими. У неділю покладайтеся лише на себе. У понеділок, навпаки, шукайте партнерів. У вівторок начальство може зажадати звіту. В середу приймайте рішення, справи четверга мають бути прибутковими.

РАК

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. Вихідні можна провести у великій компанії на природі. Новини понеділка будуть сприятливими. У вівторок будьте уважні у плануванні. Середа обіцяє нові, заманливі можливості. Активно працюйте у четвер.

ЛЕВ

У п’ятницю не тринькайте гроші. Спробуйте підзаробити в суботу. В неділю не користуйтеся транспортом. Не розповідайте про неприємності у понеділок-вівторок. У середу робіть усе самотужки, у четвер можна працювати в команді.

ДІВА

Зміни п’ятниці обіцяють бути на краще. На вихідних доведеться попрацювати, рідні сприймуть це по-різному. У понеділок-вівторок починайте робити щось незвичне. У середу стережіться травм. Четвер – для активного спілкування.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця  не пасує для фінансових справ. На вихідних заводьте знайомства, змінюйте життя на краще. У понеділок не шукайте допомоги. Вівторок сприятливий для кар’єри. Новини середи будуть радісними, у четвер шукайте успіху.

СКОРПІОН

Вечір п’ятниці проведіть із родиною.  На вихідних із відпочинком може не скластися через справи. . У понеділок-вівторок на вас очікує багато різних справ. У середу є перспектива отримати прибуток. У четвер дослухайтеся до власної інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу уникайте спілкування. У неділю уникайте конфліктних ситуацій. Понеділок для фінансових перевірок. У вівторок і середу уникайте витрат і не позичайте нікому грошей. У четвер можлива спонсорська допомога.

КОЗЕРІГ

Обережно з грошима у п’ятницю. У суботу доведеться попрацювати. Неділя сприятлива для мандрівок. Понеділок и вівторок присвятіть вирішенню родинних проблем. Обережно роздавайте обіцянки в середу і не дуже розчаровуйтеся у четвер.

ВОДОЛІЙ

Ваші дії у п’ятницю будуть вдалими. У суботу спілкуйтеся зі старшими. В неділю вам можуть позаздрити.  У понеділок-вівторок будьте обережні зі здоров’ям. Нові проекти можна розпочинати в середу, а у четвер не витрачайте грошей.

РИБИ

Важливі новини очікуються у п’ятницю. Але в суботу не поспішайте з рішеннями. У неділю-понеділок уважно вивчіть ситуацію. У вівторок – велика ймовірність конфлікту. Поїздку краще за все починати в середу. Четвер – для спілкування.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *