Гороскоп на 18-24 травня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Тиждень закінчиться спокійно, вихідні особливих подій не обіцяють.  У понеділок не будьте надто довірливими, у вівторок не починайте кардинального оздоровлення. У середу добре мандрувати. Четвер сприятливий для особистих справ.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю уникайте конфліктів.  На вихідних не підбивайте підсумків і не починайте нових справ. . Понеділок сприятливий для зміцнення здоров’я. У вівторок доведеться допомогти родині. У середу будь-що вийде якнайкраще.  У четвер вас можуть обманути.

БЛИЗНЮКИ

Вечір п’ятниці звільніть для родинних зустрічей. Субота – для навчання, неділя – для відпочинку. Не підбивайте підсумків у понеділок. З начальством зустрічайтеся у вівторок. Не робіть важливого в середу і уникайте натовпу в четвер.

РАК

П’ятниця сприятлива для поїздок. У суботу взагалі уникайте техніки. Понеділок присвятіть планам і розрахункам. У вівторок можна розпочинати їхнє здійснення. У середу нічого не купуйте і не позичайте грошей. У четвер можливі надходження. 

ЛЕВ

У п’ятницю стримуйте поганий настрій. В суботу можете виявити, що хтось вас обманює. Не з’ясовуйте стосунків у неділю. У понеділок можна розпочинати нові справи. У вівторок уникайте оздоровчих процедур. У середу не приймайте рішень, на четвер плануйте важливі зустрічі.

ДІВА

У п’ятницю займайтеся справами, що не потребують грошей. На вихідних ситуація може змінитися на краще. На понеділок призначайте зустрічі, у вівторок краще побути на самоті.  Середа – для поїздок. У четвер сміливо розпочинайте будь-яку справу.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю можливі надходження. На вихідних робіть усе самостійно. У понеділок переконайтеся, що з документацією все гаразд.  Вівторок – сприятливий день для будь-яких починань. У середу аналізуйте справи, у четвер не підбивайте підсумків.

СКОРПІОН

Зустрічі п’ятниці будуть вдалими. Вихідні присвятіть родині, особливо дітям. У понеділок зробіть якнайбільше важливого, у вівторок обмежте спілкування. Середа обіцяє удачу в будь-якій справі. У четвер завершуйте розпочате.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю все може здаватися безнадійним. На вихідних відпочинок з родиною покращить ваш настрій. Не починайте важливого у понеділок. У вівторок не перекладайте на когось свої справи. Середа – не для підсумків. У четвер не з’ясовуйте стосунків.

КОЗЕРІГ

Завершуйте у п’ятницю справи і на вихідні вирушайте на відпочинок. У понеділок доведеться обирати, яка зі справ найважливіша. У вівторок можна започатковувати стосунки. У середу бережіть здоров’я. У четвер звертайтеся по допомогу.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю поменше спілкуйтеся. На вихідних спробуйте вирішити нагальні сімейні проблеми. У понеділок хтось з оточення візьметься вас повчати, не сперечайтеся. На вівторок плануйте важливі справ. Середа – для особистих справ. У четвер не приймайте важливих рішень.

РИБИ

У п’ятницю можливі цікаві несподіванки. Вихідні проведіть з родиною. В неділю можливі надходження. Не шукайте допомоги у понеділок і четвер. Скористайтеся шансом у вівторок. У середу будьте уважні до новин.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *