Гороскоп на 13-19 квітня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю завершуйте справи. В суботу й вівторок утримайтеся від поїздок. Вихідні проведіть з родиною. Єдиний день сприятливий для дороги – понеділок. У середу можливі прибутки. Потіште рідних подарунками у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю можна втомитися від велелюддя. Не піддавайтеся  поганому настрою на вихідних, але не призначайте вечірку на неділю. У понеділок готуйтеся до звіту на роботі. Вівторок – гарний день для спілкування з начальством або старшими в родині.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю може статися щось приємне. На вихідних навпаки можливі розчарування. У понеділок зробіть щось корисне для рідних. У вівторок можливі надходження або подарунок. У середу-четвер у вас все виходитиме, але хтось може позаздрити.

РАК

У п’ятницю  й вихідні можливі фінансові втрати. У понеділок краще не користуватися транспортом. Поїздка вівторка буде корисною для вас. Гроші, отримані в середу, не поспішайте витрачати. У четвер вашої уваги захоче родина.

ЛЕВ

Уважно аналізуйте новини п’ятниці.  Не звертайтеся за допомогою на вихідних.  Почніть заняття спортом у понеділок.  У вівторок вашої уваги потребуватиме хтось старший.  У середу рахуйте гроші. У четвер завершуйте давні справи.

ДІВА

У п’ятницю обережно: хтось із оточення може обманути. Не намагайтеся розбиратися з цим, тим паче на вихідних. Понеділок сприятливий для поїздок. У вівторок-середу вирішуйте родинні справи. У четвер утримайтеся від важливих рішень.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю уникайте спілкування з начальством. На вихідних не позичайте грошей самі й не давайте у борг. Понеділок і вівторок потребують правильних витрат. У середу можливі надходження. У четвер не користуйтеся технікою.

СКОРПІОН

У п’ятницю уникайте спілкування. Активно відпочивайте в суботу й обережно з грошима в неділю. Не приймайте рішень у понеділок і вирушайте за покупками у вівторок. У середу-четвер будьте обережні у висловлюваннях: можливі конфлікти.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу час приймати  важливі рішення. Від неділі до вівторка –  і настрій нерівний, і події неоднозначні. Займіться оздоровленням у середу. У четвер можете опинитися в епіцентрі конфлікту: проявіть мудрість і розважливість.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не намагайтеся зрушити гори.  В суботу й неділю просто відпочивайте: на великі задуми не вистачить грошей.  Активно попрацюйте ще у понеділок, а от у вівторок-середу не пропустіть якісь важливі речі. У четвер не витрачайте грошей.

ВОДОЛІЙ

Позитивні зміни п’ятниці-суботи відкриють перед вами нові можливості. У неділю й понеділок у справах триватиме затишшя. У вівторок-середу можна спробувати зробити щось нове й важливе. Уникайте неприємних людей у четвер.

РИБИ

Обережно з рішеннями у п’ятницю-суботу: можете спровокувати конфлікт. Не намагайтеся це виправити в неділю. Понеділок – для  домашніх справ,  вівторок – для важливих рішень. У середу-четвер ловіть новини й вирушайте в дорогу

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *