Гороскоп на 24-30 квітня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Настрій рухатиметься від небажання щось робити у п’ятницю через недовірливість у неділю і підйом від понеділка до активності в середу. Субота може порадувати прибутком або подарунком, у вівторок можуть виникнути проблеми з грошима.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю й суботу є ризик для здоров’я. На неділю не плануйте справ, що потребують грошей. Рішення приймайте в понеділок, вівторок для цього не пасує. Новини середи можуть бути неприємними. У четвер можна вирушати в дорогу.

 

БЛИЗНЮКИ

Помилки п’ятниці можна буде виправити на вихідних – якщо знайдете однодумців для цього. Не починайте важливого у понеділок і вівторок, дослухайтеся до внутрішнього голосу в середу і активно беріться за роботу в четвер.

РАК

Якщо не зважитеся на щось у п’ятницю, на вихідних навіть не починайте цього й обережно з фінансами в неділю. Зустрічі понеділка змусять вас обдумувати їх ще й у вівторок. У середу й четвер займіться родинними справами.

ЛЕВ

Не вирушайте в дорогу у п’ятницю: удача суботи має знайти вас удома. Для мандрівки пасує неділя. У понеділок не шукайте допомоги, у вівторок будуть труднощі з фінансами. Не приймайте рішень у середу і починайте важливе у четвер.

ДІВА

У п’ятницю завершуйте розпочате, на вихідних відпочивайте й утримуйтеся від поїздок. У понеділок можна вирушати в дорогу, вівторок обіцяє надходження. В середу хтось не викликатиме у вас довіри: будьте уважні. Не тринькайте грошима у четвер.

ТЕРЕЗИ

Не поспішайте з рішеннями у п’ятницю. На вихідних можна поїхати недалеко на відпочинок, головне, у приємній компанії. Найбільш вдалі дні – понеділок і вівторок. У середу доведеться вирішувати родинні справи, не підбивайте підсумків у четвер.

СКОРПІОН

Прийняті у п’ятницю рішення не поспішайте виконувати, подумайте ще. Вихідні проведіть з рідними. У понеділку наведіть лад у своїх фінансах. Не залучайте нікого до своїх справ у вівторок і середу, допоможіть комусь самі у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю й суботу можливі зустрічі, дуже важливі для вас і родини. У неділю поводьтеся обережно: можливі травми. Не приймайте рішень у понеділок і четвер. У вівторок і середу доведеться вирішувати родинні справи.

КОЗЕРІГ

Обережно поводьтеся з технікою у п’ятницю й грошима в суботу. В неділю хтось може виявитися ненадійним, у понеділок отримаєте несподівану допомогу. Не втручайтеся в конфлікти у вівторок і скептично ставтеся до новин у середу й четвер.

ВОДОЛІЙ

Бережіть здоров’я у п’ятницю. На вихідних можуть трапитися корисні знайомства. Не приймайте рішень у понеділок: у вівторок все може помінятися. В середу можете мимохіть спричинити конфлікт, у четвер доведеться його залагоджувати.

РИБИ

П’ятниця й субота обіцяють гарні новини, а в неділю можете отримати прибуток. Натомість вже у понеділок запроваджуйте сувору економію. Вівторок несе ризики для здоров’я, а рішення середи й четверга можуть бути вдалими.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *