Гороскоп від 21 до 27 вересня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю обережно з планами: на вихідних може не вистачити або грошей, або здоров’я. У понеділок-вівторок обсядуть сімейні дрібні, але вирішувані справи.  У середу-четвер  не переймайтеся прикрощами: саме родина допоможе їх подолати.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю не залишайте незавершених справ. Вихідними скористайтеся для відпочинку, а не для бізнесу. Не відмовляйтеся від запропонованої допомоги в понеділок і від дарунків долі у вівторок-середу. Обережно зі здоров’ям у четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю можете отримати щось хороше, але на вихідних не хваліться цим: вам можуть позаздрити. На понеділок не плануйте великих витрат, дочекайтеся новин вівторка. Найвдалішим днем обіцяє бути середа. У четвер робіть усе самотужки.

РАК

Від п’ятниці у ваших справах починається активний рух. У неділю і в середу утримайтеся від поїздок. У понеділок можлива допомога від начальства, у вівторок вдалими будуть фінансові справи.  Четвер сприятливий для спілкування та започаткування бізнесу.

ЛЕВ

П’ятниця і наступний четвер – не найкращі дні для поїздок. Всі важливі справи тижня доведеться зробити  на вихідних. Натомість особистими справами варто зайнятися в понеділок. Вівторок пасує для оздоровчих процедур. Не довіряйте новинам у середу.

ДІВА

Не приймайте рішень у п’ятницю. Субота – сприятливий день для поїздок. Не шукайте допомоги в неділю і в середу. А у понеділок доведеться активно попрацювати. Сімейні зустрічі плануйте на вівторок. І ловіть удачу в четвер.

ТЕРЕЗИ

Перевірте фінанси у п’ятницю. Новини суботи змусять вас до важливих рішень. Зустрічі призначайте на понеділок і середу. У вівторок не соромно звертатися по допомогу. Зміни четверга не обов’язково будуть позитивними.

СКОРПІОН

Зміни в житті у п’ятницю-суботу варто пережити без допомоги. У неділю може відбутися щось приємне. Натомість у понеділок і вівторок треба стерегтися травм і харчових отруєнь. Не поспішайте з рішеннями у середу і вірте собі у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Фінансові неприємності п’ятниці отримаєте шанс «розрулити» на вихідних. Не довіряйте своїх переживань нікому в понеділок. У вівторок і середу можна шукати нової роботи або навчатися нової професії. Не долучайтеся до чужих конфліктів у четвер.

КОЗЕРІГ

Важливі зустрічі призначайте на п’ятницю. У суботу обережно з технікою. У неділю є шанс отримати прибуток, але не випробовуйте удачу у понеділок. Багато що може змінитися у вівторок або середу. Поїздка четверга може бути вдалою.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю завершуйте якнайбільше справ. Вихідні присвятіть роздумам, книгам, пішим прогулянкам. Не ведіться на пропозицію понеділка: вже у вівторок вона вас розчарує. У середу шукайте допомоги, у четвер уникайте сварок.

РИБИ

У п’ятницю подякуйте тим, хто вам допомагає. На вихідних активно відпочивайте і не робіть покупок. Не шукайте помічників у понеділок, для поїздки сприятливий вівторок. Важливі справи починайте в середу й дослухайтеся до новин у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *