2018-й: Астропрогноз для знаків Зодіаку

Ви життєрадісні, терплячі й працелюбні? Сміливо вступайте у 2018-й: Жовтий Земляний Пес вас підтримає. А в нас ви дізнаєтеся, що обіцяє Новий рік представникам кожного знаку Зодіаку.

ОВЕН

На Овнів чекає багато див і пригод. Усе хороше, що не відбулося 2017-го, обов’язково реалізується 2018-го. Жовтий Земляний Пес особливо сприятиме Овнам, бо більшість з них цінує такі чесноти як вірність, відданість і чесність. А ще Овнам слід бути пильними й не проґавити людину, від якої залежатиме їхнє щастя. І це не обов’язково романтичні стосунки: своя людина важлива і в бізнесі, і в творчості, і в родині. Щодо фінансів рік обіцяє бути стабільним, багатьом Овнам світять такі покупки, як авто чи нерухомість. 

ТЕЛЕЦЬ

Особливо прихильним Земляний Пес буде до представників знаків, чия стихія – Земля (Тельців, Дів, Козерогів). До середини лютого Тельці перебуватимуть ще під активним впливом Півня, але з настанням весни на Тельців чекають приємні зміни не лише в особистому. Тельцям щаститиме. Їх просуватимуть на роботі, а гроші ніби самі проситимуться до кишені. Головне – не дотримуйтеся принципів і вчиняйте справедливо й чесно. Тельцям, відданим своїй родині та своїй справі, Пес обіцяє велике щастя.

БЛИЗНЮКИ

У рік Червоного Півня безтурботні Близнюки раділи життю й майже ні про що не турбувалися, а от із приходом Жовтого Пса ситуація зміниться. Близнюкам світять певні перешкоди на шляху до успіху, стресові ситуації й навіть проблеми і в особистому житті, і у громадському. Хоча все минає й ближче до кінця 2018-го Близнюки зможуть розслабитися і навіть отримати від життя приємні бонуси. Особливо щаститиме Близнюкам, пов’язаним із торгівлею, підприємництвом, рукоділлям.

РАК

Торік Раків оберігав Півень. Тож перші місяці перебування Пса господарем року будуть для Раків певним випробуванням. Але вже наприкінці весни стане зрозуміло, що Пес із Раками дружить. І за певних умов удача посміхнеться й цьому знакові Зодіаку і під покровительством Пса Раки зможуть втілити в життя свої плани. Радісні зміни у житті можливі, якщо ви попрацюєте на це. Вірність і відданість не завжди цінується Раками, але Пес навчить вас бути прихильними цих важливих для життя чеснот.

ЛЕВ

Темпераментні Леви спромоглися досягти певних висот 2017-го. А Пес допомагатиме вам і далі здійснювати мрії. І досягти бажаного Леви зможуть лише за підтримки близьких людей. 2018-й готує Левам певні випробування і навіть проблеми зі здоров’ям, але вони зможуть зрозуміти, що немає нічого важливішого за сім’ю та її підтримку. Тим Левам, які поки що самотні, Пес допоможе зустріти своє кохання, а тим, хто не наважувався заводити дітей чи оформити стосунки, господар року допоможе змінити свої погляди.

ДІВА

Більшості Дів у рік Півня вдалося досягти вершин у професійному плані. Рік Пса теж не розчарує. Пес стане надійним захисником цього знаку Зодіаку, адже вони належить до спільної стихії Землі.  2018-го Дівам варто поставити високу планку і намітити детальний, але реальний план на рік. До осені Діви зрозуміють, що завдяки працьовитості та наполегливості їхні плани почнуть не лише втілюватися в життя, але й приносити плоди. Адже бажання Дів не заносять їх далеко за хмари.

ТЕРЕЗИ

Півень активно допомагав Терезам. Пес не буде приносити представникам Терезів успіх і решту благ у дзьобику, як це робив Півень, адже господар наступного року вважає представників стихії Повітря… легковажними. Терезам доведеться поборотися, аби переконати Пса у протилежному. Активна праця почне позначатися на справах Терезів уже наприкінці зими й принесе Терезам значний дохід. Самотні Терези зможуть знайти свою половинку, а чи потримається це союз – залежатиме саме від Терезів.  

СКОРПІОН

Скорпіони не надто симпатичні чесному й вірному Псові. Та це не означає, що 2018-й стане для Скорпіонів роком втрат. Просто 2018-го представники цього знаку Зодіаку будуть самі нести відповідальність за свої слова й вчинки. Особливо потурбуватися Скорпіонам варто за своє здоров’я. Хоча в особистому житті Скорпіонів потрясіння  можливі. Може трапитися ситуація, в якій Скорпіон виглядатиме не найкращим чином. Доведеться покликати весь свій шарм і… віру в удачу.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям жаль розлучатися із роком Вогняного Півня, який оберігав знаки Вогню. Але 2018-й сподобається Стрільцям у будь-якому сенсі. Буде складно, інколи здаватиметься, що виходу немає, але в борні Стрільці загартуються, зміцнять світогляд і зрозуміють, в чому помилялися раніше. Їм доведеться відмовитися від веселих розваг і збагнути, що родина і друга половинка набагато важливіші за справи й вечірки з друзями. Самотні Стрільці можуть наважитися завести сім‘ю. Пес допоможе Стрільцям любити.

КОЗЕРІГ

До весни Козероги завершуватимуть справи 2017-го: треба доводити все до логічного кінця. Далі працьовиті Козероги зможуть отримати підвищення або навіть кардинально змінити вид діяльності. Головне – навчитися «подавати себе» й свої вміння та навички. Пес захоче, щоби Козеріг не був самотнім, приведе його до любові цілого життя. Варто попрацювати над собою, щоби втримати кохану людину або зацікавити ту особу, яка сподобалася Козерогові. Головне – мати свою справу і свою родину.

ВОДОЛІЙ

Півень був прихильний до Водоліїв, але й Пес стане покровителем і надійним другом і його знаку Зодіаку. Водоліям доведеться багато працювати, і не лише у професійному плані, але й у духовному. Водолії зможуть покращити свою фізичну форму й навіть зовнішність, завдяки спорту, правильному харчуванню і здоровим звичкам. Для декого з Водоліїв саме час отримати ще одну освіту. В особистому значних змін не очікується. Головне вірити, що все працює на кардинальну зміну життя до позитиву.

РИБИ

2018-го Риби працювали на успіх. Але не все вдалося втілити в життя. Пес зрозуміє наміри Риб і допоможе їм. Фінансовий успіх, улюблена робота, чудова родина і міцне здоров’я – ось що зірки обіцяють Рибам у рік Пса. Звісно, доведеться попрацювати не лише над собою, але й над своїми стосунками. 2018-й стане доленосним для Риб, які схочуть змінити свій сімейний статус. На жаль, для Риб існує й великий ризик розлучень, адже Риби не терплять зради й брехні, як і господар року – Жовтий Земляний Пес.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *