Гороскоп від 7 до 13 грудня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Інтуїція вбереже вас у п’ятницю-суботу від розчарувань, а в неділю будьте уважні на вулицях і дорогах. Понеділок може повернути давню прикрість. Вівторок сприятливий для поїздок. Робота в середу-четвер надасть нового імпульсу справам.

ТЕЛЕЦЬ

Що б ви не вирішили у п’ятницю, в суботу займіться здоров’ям. У неділю або понеділок можливі надходження, вкладіть їх у щось значуще. Не шукайте допомоги у вівторок й сміливо рухайтесь назустріч новинам і змінам у середу-четвер.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця-субота – чудові дні для мандрівок і нових знайомств. А от неділю проведіть з родиною. Від понеділка розпочинайте нові справи. Обережно з фінансами у вівторок. У середу приймайте рішення, у четвер уникайте суперечок.

РАК

Гарний тиждень: зірки сприятимуть вам аж три дні: у п’ятницю, у вівторок і четвер! А от на вихідних добре подумайте, перш ніж щось змінювати. У понеділок особливо стережіться травм. А середа – гарний день для аналітики й планування.

ЛЕВ

Новини п’ятниці надихнуть вас, але на вихідних маєте з усім упоратися без помічників. Не приймайте рішень у понеділок, бо вівторок укотре всезмінить. У середу не закидайте власні обов’язки і в четвер не проґавте удачу.

ДІВА

У п’ятницю не наполягайте на власній думці. На вихідних шукайте додаткового заробітку. У понеділок-вівторок приділіть найбільшу увагу своїм обов’язкам. У середу перевірте фінансові документи. У четвер дізнаєтесь, хто вас обманює.

ТЕРЕЗИ

Поїздка п’ятниці-суботи буде корисною для вашої родини. У неділю це може дати фінансовий результат. Не поспішайте витрачати зароблене у понеділок чи вівторок. Зустрічі середи-четверга можуть бути не в усьому приємними.

СКОРПІОН

Не відмовляйтеся від допомоги у п’ятницю. Не починайте важливого в суботу – краще зробити це в неділю. Не підбивайте підсумків у понеділок і не нехтуйте здоров’ям у вівторок. Обережно з технікою в середу і будьте уважні до рідних у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Не поспішайте з рішеннями у п’ятницю,уникайте зустрічей на вихідних: можливі конфлікти. У понеділок не звертайтеся по допомогу і не починайте справ у вівторок або четвер. Натомість у середу все розпочате має бути успішним.

КОЗЕРІГ

Не марнотратьте у п’ятницю: очікуваний у суботу прибуток може розчарувати. Найбільшої удачі тижня можна очікувати в неділю. У понеділок остерігайтеся травм. Зробіть якнайбільше у вівторок: у середу-четвер може підвести здоров’я.

ВОДОЛІЙ

Прийняте у п’ятницю рішення втілюйте в суботу. А неділю пропустіть: просто відпочиньте. У понеділок і середу не проявляйте надмірної активності, але працюйте. Новини вівторка внесуть поправки до планів. У четвер чекайте надходжень.

РИБИ

Проаналізуйте свої справи у п’ятницю і не залучайте до них нікого в суботу. Поїздку, якщо вона потрібна, варто розпочинати в неділю. У понеділок і вівторок остерігайтеся скочити в халепу. Зроблене в середу ретельно перевірте у четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *