Гороскоп на 29 вересня – 5 жовтня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Чекайте новин цієї п’ятниці, від них залежатиме, як ви проведете вихідні. У понеділок-вівторок доведеться кудись їхати, але не обов’язково все вийде, як задумано. Середа для бурхливої діяльності, четвер для кохання й родинних зустрічей.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу не приймайте рішень, не порадившись із кимсь досвідченим. Усе важливе зробіть у неділю: понеділок не пасує для починань. Уважно відрізняйте справжнє від хибного у вівторок-середу. Ретельно рахуйте гроші у четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю нікого не залучайте до власних справ. Не надто сподівайтеся на зустрічі на вихідних.

У понеділок зробіть якнайбільше важливого. У вівторок можете отримати винагороду. У середу – час для романтичних освідчень. Не приймайте рішень у четвер.

РАК

Все важливе для родини зробіть у п’ятницю: у суботу не вистачить часу, у неділю – грошей. Наважтеся на серйозні рішення в понеділок, на вівторок не відкладайте. Перевірте стан фінансів у середу і не користуйтеся технікою у четвер.

ЛЕВ

Цього тижня зверніть увагу на здоров’я, особливо у п’ятницю й у вівторок. На вихідних отримаєте багато різноманітних повідомлень. Тільки не беріться за виконання з понеділка, у середу все може змінитися, тож рішення приймайте у четвер.

ДІВА

Не проґавте прибутку у п’ятницю та вівторок. Надходження п’ятниці розійдуться вже на вихідних і хтось буде незадоволений цим. Не намагайтеся залагодити справи в понеділок, зважайте на старших у середу й просто працюйте у четвер.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу – веселе родинне спілкування, в неділю треба буде зробити щось конкретне. Понеділок-вівторок для ніжного: можна освідчуватися, зустрічатися з дітьми, одружуватися. Зважайте на здоров’я в середу і ловіть удачу в четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю ви спроможні, здається, на все. На вихідних відпочиньте з рідними та дізнайтеся від них щось цікаве. Від понеділка уважніше ставтеся до здоров’я і до грошей. Усе важливе починайте в середу, а в четвер, навпаки, можна підбивати підсумки.

СТРІЛЕЦЬ

Гроші, що надійдуть у п’ятницю-суботу, притримайте. У неділю можливі нові знайомства. У понеділок – саме час для оздоровлення. Не шукайте допомоги у вівторок, зважтеся на поїздку в середу і скоротіть спілкування до мінімуму в четвер.

КОЗЕРІГ

Довіртеся почуттям у п’ятницю. Не ставте крапки в сімейних справах на вихідних. На понеділок зірки пророкують травми, але й люблять обережних. У вівторок можливі надходження, не починайте витрачати раніше середи. У четвер бережіть здоров’я.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю варто увімкнути увагу й обережність. Вихідні проведіть із рідними: просто відпочивайте.

У понеділок можете дізнатися про обман. У вівторок-середу вирушайте у важливу поїздку. Не перекладайте на когось свої обов’язки у четвер.

РИБИ

Будьте уважні до здоров’я у п’ятницю – й потім у четвер. На вихідних спілкуйтеся й дізнавайтеся багато нового. Не долучайтеся до конфліктів у понеділок, залагоджуйте особисті справи у вівторок. Рішення середи не зможете виконати одразу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *