Гороскоп від 23 до 29 листопада для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Поїздка п’ятниці-суботи має бути вдалою. Ваша інтуїція в неділю й понеділок розкриє вам деякі настрої в родині. Не намагайтеся щось змінити вольовим рішенням у вівторок. Прибуток середи буде дуже потрібним родині у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Не відпускайте від себе гроші та інформацію у п’ятницю-суботу. Знайомство неділі не намагайтеся зміцнювати в понеділок, трохи почекайте. Не шукайте допомоги у вівторок-середу і стримано реагуйте на новини у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Не поспішайте розчаровуватися у п’ятницю-суботу і ловіть новини в неділю. Понеділок небезпечний травмами. Решту днів цього тижня – вівторок, середу і четвер – займатиметеся родинними справами і вам це сподобається.

РАК

У п’ятницю-суботу гарні дні для поїздок, але не поспішайте розвивати започатковане в ці дні. Неприємності неділі й понеділка також не поспішайте виправляти: все мине. Бережіть здоров’я у вівторок і четвер, у середу започатковуйте серйозні справи.

ЛЕВ

З вашими фінансами у п’ятницю- суботу краще нічого не починати. У неділю вирішуйте сімейні проблеми. Понеділок – для активної роботи. У вівторок можливі надходження, в середу доведеться витрачатися. У четвер чекайте змін.

ДІВА

Не сподівайтеся на гроші у п’ятницю, почекайте суботи. Не шукайте допомоги в неділю і не приймайте рішень у понеділок. Знайомства вівторка розчарують вже у середу. Але це не вплине на можливість щось змінити у четвер.  

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу багато що доведеться взяти на себе. Допомога може прийти в неділю й з несподіваного джерела. Попрацюйте на успіх у понеділок і вівторок, бережіть здоров’я в середу і дослухайтеся до власної інтуїції у четвер.

СКОРПІОН

Не зациклюйтеся не прикрощах п’ятниці, багато що можна виправити в суботу-неділю. Не перекладайте на когось свої обов’язки у понеділок і вівторок. Не купуйте нічого в середу і уважно поставтеся до новин у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Поїздка п’ятниці принесе багато планів, не поспішайте щось здійснювати в суботу. В неділю обережно з технікою. Важливе починайте з понеділка. Вівторок – для аналітики. Бережіть здоров’я у середу і не проґавте удачу в четвер.  

КОЗЕРІГ

У п’ятницю обережно з технікою. На вихідних робіть щось рутинне, на решту не вистачить грошей. Запропонована у понеділок-вівторок поїздка може бути прибутковою. Не давайте грошей у борг у середу і уникайте відвертості в четвер.  

ВОДОЛІЙ

Послухайтесь самі себе й будьте обережні у справах у п’ятницю-суботу. Не радійте публічно здобуткам неділі й понеділка: вам позаздрять. Попрацюйте на успіх у вівторок і середу й не відмовляйтеся від допомоги у четвер.

РИБИ

У п’ятницю зробіть щось масштабне: від генерального прибирання до зміни роботи. Надходження на вихідних не обов’язково будуть грошима. На новації понеділка-вівторка доведеться витратитися. Обережно зі змінами у середу-четвер: не всі на користь.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *