Гороскоп від 18 до 24 жовтня

 

ОВЕН

Не бійтеся розчарувань у п’ятницю: після них можливі різні цікаві події на вихідних. Родинні проблеми вирішуйте в понеділок, важливі рішення приймайте у вівторок. В середу нічого значного не робіть, а у четвер можете очікувати на удачу.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю й суботу спілкуйтеся обережно: можливі конфлікти. У неділю можна розраховувати на чиюсь допомогу. У понеділок і вівторок завершуйте почате, нового не починайте. Середа сприятлива для поїздок, у четвер не приймайте рішень.

БЛИЗНЮКИ

Родинне свято чи романтичне побачення? Усе це у п’ятницю. На вихідних уникайте велелюддя й чекайте новин. Не приймайте рішень у понеділок і будьте уважні до слів у вівторок-середу, щоби не наразитися на конфлікт. У четвер можна вирушати в дорогу.

РАК

У п’ятницю варто уникати транспорту. На вихідних удача супроводжуватиме сімейні справи. Від понеділка якнайкраще виходитимуть справи, пов’язані з родиною. У вівторок можна починати сімейний бізнес, у середу-четвер чекайте нових знайомств.

ЛЕВ

В дорогу вирушайте у п’ятницю. Не купуйте нічого в суботу й неділю. У понеділок можна звертатися по допомогу, але не за грошима. Закоханим зірки сприяють у вівторок. У середу не користуйтеся транспортом. Успіх у справах можливий у четвер.

ДІВА

П’ятницю проведіть з найріднішими. Зустрічі на вихідних можуть розчарувати. У понеділок аналізуйте ситуацію й робіть висновки. У вівторок можливі надходження. Середа для нових знайомств, у четвер вирішуйте родинні проблеми.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу хтось в родині може захворіти. У неділю великий ризик отримати травму. Від понеділка всі контакти спрямовуйте на вирішення родинних проблем. Середа й четвер не пасують для важливих рішень і початку справ.

СКОРПІОН

Справи кваплять, але у п’ятницю рішень все-таки не приймайте. На вихідних для прийняття рішень враховуйте нову інформацію. Не легковажте здоров’ям у понеділок. Багато що може змінитися у вівторок. У середу-четвер можливі прибутки й допомога.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю не намагайтеся щось змінювати. На вихідних просто відпочивайте з родиною. Прибуток понеділка доведеться витратити того ж дня. Обережно з фінансами у вівторок. Не пропустіть зміни у середу, все важливе починайте у четвер.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю розраховуйте на прибуток. Не приймайте рішень на вихідних: можливі конфлікти. Для мандрівок сприятливий понеділок, у вівторок займіться оздоровленням. У середу починайте справи, що потребують удачі, у четвер просто працюйте.

ВОДОЛІЙ

Обережно на вулицях: стережіться травм. На вихідних не залучайте нікого до своїх справ. У понеділок-вівторок обережно з грошима: є ризик неправильно витратити чи просто загубити їх. Середа й четвер – для побачень і родинних свят.

РИБИ

У п’ятницю й суботу зробіть якнайбільше. В неділю не обговорюйте ні з ким проблем: можливий конфлікт. У понеділок-вівторок вирішуйте сімейні проблеми. Вирушати в дорогу можна в середу. Не позичайте нікому грошей у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *